Kuvaus

Kellokokoelmani harvennusta

Todella hieno, 1966 valmistettu kuvien mukainen kristalli kehyksellinen MAJAK pöytäkello.

Kello on vientimarkkinoille valmistettu ja todella hyvä laatuinen. Kellon valmistusvuosi koneiston leiman mukaan on 1966. Samanlaista kelloa samalla 74122 koneistolla on valmistettu ainakin vuodesta 1960 jatkuen aina Neukkulan romahtamiseen 1991 asti. Kellon veto kestää yhden viikon!! eikä ole ruma ääninen.

Kellotaulun väreinä valmistuksessa väreinä olivat paitsi huudettavana oleva metalli-ruskea myös ainakin valkoinen, harmaa, metallipunainen, vaaleansininen, oliivin vihreä, vuoletin ruskea, musta ja metallivihreä.

Kellon takakanteen on merkitty 3309-65. Tämä ei ole valmistusajankohta vaan kello-vuosi-direktiivi minkä mukaan kello on valmistettu. Ensimmäinen löytämäni direktiivi on 3309-58 ja seuraava 3309-65 sekä viimeisin 3309-75.

Avaamalla kellon takana tangoissa ja alla olevat ruuvit saa kellon asentoa muutettua liikuttamalla sitä tausta tangoissa. Kello on vedettävä- käy viikon yhdellä vedolla. Kello toimii erittäin hyvin, juuri puhdistettu. Kannattaa antaa käydä viikon päivät ja sen jälkeen säätää käyntiä jos on tarvetta.Kellon massiivisuudesta kertoo lähes kahden kilon ( 1930 g ) paino. Kellon korkeus  20 cm,  mustan muovisen jalustan halkaisija 18 cm ja metalli ruskean kellotaulun halkaisija 10 cm. Kristallikehyksen halkaisija 16 cm. messingin väriset kohotetut  numerot ja messinki viisarit.

Kaikkiaan todella upea virheetön nostalginen pöytäkello joka saa varmasti ihailevia katseita. Hinta maailamalla pyrii 70-200 välillä.

Olkaa hyvä, Onnea huutoihin !!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
20 €
Sulkeutuu 5 vrk 23 h 35 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 20 € Sulkeutuu 5 vrk 23 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.