Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään siis kuvien mukainen.. topaasi sormukset kiven kokok 8 x 9mm 3,3 CR, ympärillä zirkoneja.. 6..3 kuminkin puolin

täysin uusia S 925 leimat, näkyy kai kuvissa otti valon tai heijasti uudesta sormukesta

täysin uusia lab.synt myynti pussissa.paino 4.9g..koko NOIN 17mm..

myynnissä 2 kpl.tarjoa..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.9.2022 13:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.9. klo 15:26

mitä sinulle ehkä kerrottu, ei tee niistä aitoja. Selvästikään sinulla ei *minkäänlaista* tietämystä jalokivistä, ilmoitukset niin täynnä alkeellisia virheitä mistä aloittelijakin jo tunnistaisi että tiedot eivät voi pitää paikkaansa.

muokattu 25.9. klo 17:18

topaasi ei kuulu jalokiviin idiootti..lasketaan korukiveksi kylläkin..kateellinen huijari mikä myy itse simulaatio kiviä mistä ei takeita ei lab.synt lab tested

24.9. klo 15:25

Gemologina tiedän enemmän jalokivistä kuin sinä pystyt edes kuvittelemaan mitä niistä voi tietää, ja työkseni myös tunnistan aitoja, imitaatioita, jäljitelmiä, synteettisiä ym, niin en sinuna alkaisi opettaa mitään. Se että toivot niiden olevan jotain,

24.9. klo 14:23

Et vastannut kysymykseen, mistähän löytynyt nyt vihreitä topaaseja? Eipä ole sellaisia aiemmin tunnettu, kuin unissa. Ja juu, ymmärrän paljonkin jalokivistä, paljon paljon enemmän kuin sinä selvästikin.

24.9. klo 15:17

et taida paljon kivistä ymmärtää näköjään,top<asi on siitä outo kivi että lotyy vähän joka sävyä jpa ametistin liaan asti..mikä vituttaa noin paljon..???

24.9. klo 0:41

Onko jotain dokumentointia että nämä olisi topaaseja? Olisi melkoinen maailmansensaatio jos tuollaisia lasinvihreitä topaaseja jostain löytyisi.

Ja lasinkiiltoisia.

24.9. klo 2:20

taas joku katkera kultaseppä voisin ostaa liikkeesi ohimennen
noita tuon tullessa ei kuluja tuonnista omakone tuo tullessaan ei varasti liiketila eikä palkkakuluja..topaasi on etelä amerikan halvin kivi ei jalokivi 7 kovuus jos jotain niistä ymmärrät..