Kuvaus

Myydään kuvien mukainen näyttävä Kalevala korun tyyppinen kauniisti välkehtivä spektroliittikivinen sormus. Koko noin 7 eli 17,3 mm. Sormuksessa ei ole leimoja, mutta olen pitänyt sitä aina Kalevala koruna. Sormus on vanha, ollut pikään minulla, epäilen, että on 1960-1970-luvuilta.

Aikoinaan ahkerasti käytetty, nyt vuosiin vain muutaman kerran sovitettu sormeen koruja valitessa, mutta jäänyt käyttämättä. Sormus päällisin puolin siisti, sisäpuolella vähäsen kulumaa, joka on tavanomaista näille pronssikoruille. Kivessä pieni rikama, joka on ollut alusta asti(kunnoksi laitettu tämän takia tyydyttävä).

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Sormus on paljon upeampi luonnossa. 

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, sormus, sormukset, ring, rings, näyttävä, kuviollinen, kuvio, koristeelllinen,kivi, kivet, kivellinen, spekroliitti, Kalevala, Kalevala koru, Kalevalakoru, KK,  bornse, bronssi, pronssinen, vanha, vintage, retro, vanhanaikainen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 13 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 108 vrk 13 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.