Tuote on myyty käyttäjälle virveli10 hintaan 22,70 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (15kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA(Lähtö 0eur) JA HINTAVARAUSTA!!! UPEA WANHA ISÄNMAALLINEN 1930-40-LUVUN SUOMIVAAKUNA/SUOMILEIJONA KELLONPERÄ!!! Kokonaispituus 10,5cm ja leveys2,8cm. Kellonperässä on hienoja koristekaiverruksia ja päätyosassa läpikuultavalla punaisella emaloitu upea Suomivaakuna. Valmistusmateriaali on uushopea. Esine on hienokuntoinen.    

TÄSSÄ UPEA WANHA ISÄNMAALLINEN 30-40-LUVUN SUOMIVAAKUNAESINE VAIKKA KERÄILYYN, KÄYTTÖÖN tai SUOMEN 100v JUHLIEN KUNNIAKSI!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,30eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,10eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
22,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.6.2017 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.