Kuvaus


Estline varustamon henkilöstön käytössä ollut virkapuku nappi
Aito harvinainen, vanha Sporrong valmistama, Ø 23 mm

Estline oli virolais-ruotsalainen laivavarustamo. Yrityksen omistivat Viron valtio Estonian Shipping Companyn (ESCO) kautta sekä ruotsalainen Nordström & Thulin. Varustamo hoiti vuodesta 1990 vuoteen 2000 saakka yksinoikeudella Tallinnan ja Tukholman välistä matkustajaliikennettä. Vuonna 1998 Nordström & Thulin luopui varustamon omistajuudesta, ja näin Estlinestä tuli kokonaan virolainen yritys. Vuonna 2000 Estline yhdistettiin virolaiseen Tallink-varustamoon. Estline julistettiin konkurssiin kesällä 2001.

28. syyskuuta 1994 yhtiön autolautta M/S Estonia upposi Saaristomerellä. Onnettomuudessa kuoli 852 ihmistä, ja vain 137 ihmistä pelastui. Estonian uppoaminen on rauhanajan pahin (ts. henkiä vaatinut) meriliikenneonnettomuus Euroopassa, ja Eurooppalaiseksi alukseksi pahin rauhan ajan onnettomuus RMS Titanic:in jälkeen.

https://fi.wikipedia.org/wiki/M/S_Estonia

Tunnettu lause ”Ne, jotka eivät muista menneisyyttä, ovat tuomittuja toistamaan sitä” on peräisin Santayanan teoksesta The Life of Reason.
 

Kuvauksessa oleva näyte on myytävänä sellaisenaan
Myytävää erää on kaupan ainoastaan yksi kappale. Valokuvat on otettu vastaavasta kohteesta joka on myynnissä, joka toimitetaan asiakkaalle.

Kaupan päädyttyä pyydän kohteliaimmin antamaan positiivisen palautteen kaupankäynnistä Kiitos! Jos jostain syystä olette harkinneet jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, esim. jos posti on rikkonut tuotteita (hyvin harvinaista) niin pyydän Teitä ottamaan minuun ensin yhteyttä jotta voimme sopia asiasta sopusoinnussa.

Vastaan sähköposteihin ja erityistoiveisiin useimmiten saman päivän aikana.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

88 €
Sulkeutuu 67 vrk 22 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

88 € Sulkeutuu 67 vrk 22 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.