Kuvaus

Neljä estettä lyhyen juoksuradan varrella sekä laatikko, jonka poljinta painamalla pallo kimpoaa ulos laatikosta tuskin voi olla hauskempaa lajia leikkisälle koiralle kuin vauhdikas joukkuelaji flyball. 

Lajin säännöt ovat yksinkertaiset, ja myös harjoittelu on helppoa ja kaikille koirille sopivaa, kunhan se tapahtuu oikeaoppisesti vaihe vaiheelta. Tämä pieni opaskirja sisältää kaiken tarvittavan tiedon flyballista ja koirasi menestyksellisestä kouluttamisesta flyballin saloihin. Kirjassa esitellään harjoittelun välttämättömät vaiheet aina ensimmäisestä pallotestistä koiran kilpailukypsyyteen saakka. Saat myös tärkeitä neuvoja siitä, miten välttää mahdollisten virheiden syntyminen ja miten vanhat virheet voidaan korjata harjoittelun avulla. 

Ursula Judilla on vuosien kokemus intensiivisestä koirien kouluttamisesta agilityn, tottelevaisuuden ja tietysti myös flyballin parissa. Hän on itse shetlanninlammaskoiransa kanssa saavuttanut useita mestaruuksia mukaan lukien maailmanmestaruuden agilityssa.

Perhemedia, 32 s. Pehmytkantinen kirja kansineen on mielestäni todella hyväkuntoinen kijastopoisto leimoineen ja muovituksineen

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 9 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 110 vrk 9 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.