Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nimi: Ursula K. Le Guin : Maameren tarinat 1-3, 4, 5

1-3 Maameren velho, Autanin Holvihaudat, Kaukaisin ranta
4 Tehanu
5 Kertomuksia Maamereltä

Kunto: Hyvä, jonkin verran kulumaa

Julkaisija: WSOY

---

Maameren tarinat vie lukijansa taianomaiseen Maameren saaristoon, lohikäärmeiden ja labyrinttien sokkeloiseen maailmaan.

Maameri on Varpushaukan maa, ja Varpushaukka on synnynnäinen velho, joka osoittaa maagiset kykynsä jo pienenä poikana. Velhojen koulussa Varpushaukasta kehittyy vaikutusvaltainen velho Ged, joka nostattaa tuulta, siunaa vettä ja parantaa sairaita. Mutta hän tekee myös virheen: päästää irti pahan varjon, joka uhkaa koko maailman kohtaloa. Niin alkaa Gedin pitkä ja armoton kamppailu pahaa vastaan.

Maameren tarinoita pidetään yhtenä kaikkien aikojen hienoimmista fantasiasarjoista.

--- 

Maameren tarinat (engl. The Earthsea Cycle) on yhdysvaltalaisen kirjailijan Ursula K. Le Guinin luoma fantasiakirjasarja. Alun perin Le Guin kirjoitti sarjaa kolmen osan verran, mutta myöhemmin laajensi sarjaa vielä kaksi osaa. Sarjan ensimmäinen osa Maameren velho julkaistiin alkuperäiskielellä vuonna 1968 ja toistaiseksi viimeisen osa Toinen tuuli vuonna 2001. Le Guin on kirjoittanut myös useita novelleja, jotka sijoittuvat Maameren maailmaan. Sarjan pohjalta on tehty minisarja Maameren tarinat (Legend of Earthsea, 2004) ja japanilainen animaatioelokuva Maameren tarinat (Gedo senki, 2006), joka sai Suomen ensi-iltansa 28. syyskuuta vuonna 2007. Maameren tarinat on julkaistu suomeksi Kristiina Rikmanin kääntämänä ja WSOY:n kustantamana.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maameren_tarinat 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2021 22:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.