Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uskomattoman valtava, todella kuninkaallinen, upea, verenpunainen rubiini/CZ.
Tällainen jättiläinen rubiini et löydä mitään korumyymälää!
Rubiinin paino on 48.15 karaattia (9.63 grammaa)!
Mitat - 21.7x18.1x10 millimetriä.
Alkuperämaa - Intia.
Melkein läpinäkyvä.
Muoto on katkaistu suorakulmio.
Ihanteellinen mihin tahansa koristeluun tai kokoelmaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.1.2019 15:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.1. klo 1:07

Olen käynyt Sri Lankassa useasti, kun nyt satut puhumaan ammatistani. "Todistuksesi" on humpuukia, ei edes perustietoja kivestä esitetty ja kuvakin ties mistä kivestä. "Todistuksen" tiedoilla ei verkosta tietoja löytynyt. Ei jaksa, onnea rikosurallesi.

muokattu 9.1. klo 1:56

Ostin henkilökohtaisesti kiviä (safiireja, kranaatteja jne.) Suuressa tehtaassa Sri Lankassa. Tämä on aito varmenne (osa sertifikaattia)! Mutta otan yhteyttä tehtaaseen ja selvitän kaiken.

9.1. klo 0:18

http://www.docshare.fi/gia.jpg

LOL ;D

9.1. klo 0:38

Näyttää aidolta. Et kuitenkaan eroa Sri Lankan todistuksesta! Kuvassani yksi varmenteen kahdesta osasta.

9.1. klo 0:00

Niin ja, yksikään näkemäni ei ole ollut "Sri Lankan" valtion tai "patenttitoimiston" kirjoittama ;D ;D Mikä pelle.

9.1. klo 0:42

Oletko itse käynyt Sri Lankassa? Oletko nähnyt niiden alkuperäiset todistukset? En usko! Et ole tyhmä ihminen, mutta tuomitset paljon vain tunteiden kautta.

8.1. klo 23:59

Olet huijari joten miksi uskoa mitään mitä sanot, jos olisit esim Ratnapurassa käynyt niin tietäisit että siellä on ihan päteviä labroja joka kulmassa. Ammatikseni kun kiviä arvioin niin on muutama certifikaatti tullut nähtyä kuin kirjoitettuakin ;D

9.1. klo 0:53

En ole ollut Ratnapurassa. Mutta en arvioi tätä. Et ole käynyt Sri Lankassa, vaan arvioi, mitä et ole nähnyt. Tietysti olen joskus väärässä jotain. Myönnän kuitenkin virheitä. Teet itsellesi kaikkitietävän jumalan.

8.1. klo 23:16

Totesin jo että teet vain itsesi naurunalaiseksi mitä enemmän jatkat. Jalostuskiviä? Patenttioikeus? Vain "kehittyneissä" maissa? Hyvin vähän? Et ole selvästikään edes siellä Sri Lankassakaan käynyt... kuin esipäivätarhalaisen kanssa väittelisi.

muokattu 8.1. klo 23:50

Luuletteko, että en ollut Sri Lankassa (korutehdassa)? Lähettisitkö kuviani tehtaalta postitse? Tai jostain muualta? Oletko koskaan nähnyt aitoa jalokivi-todistusta?

8.1. klo 16:49

Tänään juuri tutkin asiakkaan 25 kiven lähetyksen eBaystä, "Safiirit", "Pinkit Safiifit", "värittömät Safiirit, "Smaragdit"; kaikki jäljitelmiä, 24 niistä Cubic Zirconiaa, 4 lyijylasia.

Samoja eBay hankintoja kuin sinunkin "kivesi" joita myyt aitoina.

8.1. klo 22:59

EBayssa on paljon väärennöksiä, jäljitelmiä ja viallisia. Ostaminen on vaarallista. Mutta joskus on mielenkiintoisia kiviä. Ulkopuolella kuvassa monet kivet ovat hyvin samankaltaisia.

8.1. klo 0:42

Lopeta nyt jo, teet vain itsesi naurettavaksi. Kyllä laboratorioissa osataan punnita paino ja ominaispaino. Aiemmin väitit että kiviä tutkivat "valtiot", ja seuraava versio oli että "patenttitoimistot". Nyt olet oppinut jo että ne ovat laboratorioita ;D

8.1. klo 23:07

Kirjoitin, että jalostuskiviä koskevat todistukset annetaan (kehittyneissä maissa) laboratorioilla, joilla on patenttioikeus. Tällaisia ??laboratorioita on hyvin vähän. Yhden kiven sertifiointi maksaa vähintään 40-50 dollaria.

8.1. klo 0:31

Juttusi ovat huuhaata hemologeineen. Kai nyt sen verran kuitenkin ymmärrät että myymällä feikkejä kiviä syyllistyt rikokseen, nimike on "petos"? Toivottavasti joku lasinpalasiasi ostaneista tutkituttaa ostoksensa ja tekee rikosilmoituksen.

8.1. klo 23:24

RI ja SG? Tiheys, ominaispaino ja valon taittuminen ... Tarkoitin, että keinotekoinen ja luonnonkivi ei ole vaikea nähdä eroa. Vaikka nämä kivet näyttävät samankaltaisilta.

7.1. klo 19:28

RI ja SG tässä tapauksesa jo kertoisivat mikä aine kyseessä(CZ vai lasi), mutta edes niitäkään sinä et pysty selvittämään. "Tuntuu kädessä rubiinilta" kyllä hauskoin selitys mitä keneltäkään koskaan kuullut :D Erotatko muutkin korundit samalla tavalla?

8.1. klo 0:18

Maaliskuussa olen ulkomailla mineraalien näyttelyssä. Näytän nämä kivet geologille...Vuonna 2017 näytin smaragdeja hemologille. Gemologist vahvisti niiden aitouden.

7.1. klo 19:25

On sulla höpinät laaduista ja tutkimisista et niistä näköjään mitään ymmärrä. Pelkkää sumutusta jolla yrität saada tietämättömät sekaisin. Ihan perus gemologinen laboratorio pystyy kiven identifioimaan täysin, noin huonosta jäljitelmästä kuvastakin jo.

8.1. klo 0:30

Ystäväni sai tapauksen, jossa "parannettu" safiiri tällaisessa "normaalissa" laboratoriossa luokiteltiin puhtaan luonnolliseksi. Kuten cz, se on paljon tiheämpi / raskaampi kuin safiirit.

Näytä lisää (5) Näytä vähemmän