Kuvaus

Posliini figuuri kuvaa Jeesus Kristusaiheista kuvaelmaa. Uskonnollinen aihe ja siinä Äiti - Maria pitää vauvaa sylissään ja hänen eteensä ovat kumartuneena ehkä isä Joosef ja Nunna?  

Figuurin alkuperää en tiedä, sillä olen ostanut sen monta vuosikymmentä sitten Aachen kaupungista ja se oli jo silloin aivan pölyinen. Figuurin työn laatu hämmästyttää, jopa sormet voi eroittaa ja näin kallis ja korkea laatuinen Bisquit posliini esine saattaa olla Passau kaupungin tuote, mutta en näe logoa merkkiä. Ehkä se on sementin alla?  Lienee ollut ehkä jossain kiinni? Kirkossa? Sodassa kärsi moni Saksan kirkko suuria vahinkoja, sillä länsi liittoutuneet tekivät pahojaan ja ehkä tämä on jostain sellaisesta tuhoutuneesta kirkosta  peräisin. Ikä on arvio, mutta näin pikkutarkkaa posliini työtä on vaikea kuvitella halvaksi.....ei, kyllä ikäarvio n. 100v on oikea, saattaisi olla jopa vanhempia, mutta ei ainakaan missään tapauksessa ole alle 75 vuotta vanha.

Korkeus on 23,5cm ja pituus 19cm, paino 1026g. Tarkastelin figuuria jälleen kerran ultravioletti valon alla (antiikki kaupoissa ja myymälöissä on kaikilla käytössä  Ultra-Violetti lamppu) ja totesin, että Josef vasenman käden sormia katkennut typistynyt kaksi kappaletta. Nunnan oikean käden kyynärpää hieman tehtaalla valmistus vaiheessa uunipolton aikana haljennut jne.. No, esine on hyvin vanha ja värjätty, aivan ohut suojalakkka glasuuri on päällä. Loistava uskonnollis aiheinen vanha figuuri. Mainitut pienet viat ovat liki merkityksettömiä.    Venäjällä tälläisesta saa maksaa yli 500 -----1500 euroa ja myös Pariisi olisi kallis paikka. 

A31MZ402 Uskonnollinen vanha figuuri, kunto tyydyttävä. Useita tehtaalla polton aikana tulleita palorailoja, jotka eivät ole vikoja, vaan optisia haittoja. Ennenmuinoin ne olivat hyvin yleisiä monimutkaisissa posliini esineissa.  Jeesus Kristus Uskonto Jumala. Erittäin edullinen ! Kohde on Hampurissa, Saksa

Raamattu kieltää tekemästä Jumalasta kuvaa, mutta aivan joka kirkossa on Jeesus kuva tai patsas, figuuri. Hän ei ole Jumala. Roomalais-Katollisessa kirkossa on useita pyhimyksiä, patsaita ja figuureja, jotka voisi sanoa, he ovat rukousten välittäjiä, eteenpäin viejiä, agentteja, kuriireja. Heidän eräs peruspiirre on se, että he eivät välitä vain rukousta eteenpäin , vaan myös heihin kääntyneen ihmisen toiveet  ja unelmat.....  toisinaan nämä toiveet ja rukoukset  myös toteutuvat.  Ilman vahvaa rukousta ja oikeaa pyhimystä, ehkä näin ei olisi käynyt. 

Islam uskonto on hyvin monessa suhteessa sama, kuin Evankelis-Lutherilainen ja siellä myös kielletään murhat ja tapot. He noudattavat paljon Vanhaa Testamenttia ja juutalaisten Tora kirjoituksia, mutta poikkeavat niistä mm. etunimien kohdalla, etunimet ovat arabian kielisiä. Vedenpaisumus oli tunnettu jo ennen Vanhaa Testamenttia Intiassa ja monissa "isojen tulvien maissa" ja mahdollisesti Tzunami rannikoilla. Vanhaa Testamenttia en itse oikeastaan lue, sillä siinä uskonto osassa on Jumala vihamielinen, kostava ja antaa julmia sääntöjä, ettei edes hänen nimeään saa turhaan lausua jne.. Vain Vuorisaarna on minulle kelvollinen Vanhan Testamentin puolelta. Jeesus ja Kristinuskon sanoma oli anteeksiannon, ymmärtämisen ja rakkauden hyväksymisen viesti, jossa myös annettiin demokraattinen arvonanto maapallon kaikille ihmisille, rodusta, sukupuolesta ja asemasta riippuen.

Kristinuskon Jumala hyväksyy ihmisen sellaisenaan, kuin hän on, mitään jälkikäteen ihmisten tekemiä silpomisia sukupuoli elimiin tai sukupuoli huuliin tms, ei tarvita.    Se kertoo, kyseessä on kehittynyt sivistynyt uskontomuoto. Jokainen miettii tietenkin omat suhteensa Uskonto asioihin itse.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!     Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa, katso ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

124 €
tai
Sulkeutuu 18 vrk 17 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

124 € Sulkeutuu 18 vrk 17 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.