Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Meidän kaikkien suosikkiapinamme tarjoaa lisää hauskoja ja jännittäviä seikkailuja.

Vili on luontainen esiintyjä, oli hän sitten käymässä Skotlannissa tai maatilalla. Hän on huomion keskipiste kaikkialla kykykilpailusta eläintarhaan!
 

Haisunäätäongelma
Kummallisen näköinen kissa käy syömässä Vilin maapähkinävoi-marmeladileipiä. Mutta hetkinen: ei se olekaan kissa, vaan haisunäätä! Vili on lumoutunut.

Utelias Vili taiteilijana
Herra Ruutu on etsimässä aulaansa ainutlaatuista maalausta, ja herra Soopeli tietää täsmälleen, mistä sellaista taidetta löytyy - eläintarhasta tietenkin!

Vili kykyjenetsijäkilpailussa
Bill tarvitsee apua kykyjenetsintäkilpailun järjestämisessä, ja Vili tarjoutuu mielellään vapaaehtoiseksi. Bill siis näyttää Vilille - kirjaimellisesti - mistä narusta on vedettävä, ja ystävykset harjoittelevat esirippua ja lavasteita ohjaavien köysien hoitelua ja näyttämön lattialuukkujen avaamista.

Utelias Vili ja kuoppa
Suojakypärä, lapio, kottikärryt ja tikapuut - Vili oppii, että valtavan kuopan kaivamisessa tarvitaan kaikkia neljää.

Mies, jolla on apinan kädet
Varoitettuaan Viliä puistossa vaanivasta myrkkymuratista Keltahattuinen mies menettää tasapainonsa ja kaatuu kädet edellä kutittavien, myrkyllisten lehtien pensaikkoon.

Kuljetuspulmia
On romunkierrätyspäivä, ja Vili ja Keltahattuinen mies käyvät hakemassa vielä yhden lastin ennen kuin lähtevät järvelle. Mutta Renkien maatilalle tullessaan he löytävät rojuvuoren Renkien olohuoneesta?

Omenat mehuksi
Vili ja Keltahattuinen mies ovat Renkien maatilalla auttamassa omenoiden keräämisessä. Vili poimii Olli Oravan himoitseman omenan, jolloin se nappaa sen takaisin ja piilottaa sen latoon. Vili seuraa perässä, ja valokatkaisijaa etsiessään se käynnistää vahingossa jättimäisen mehupuristimen!

Vili pelastaa linnan
Vili yrittää harjoitella golflyöntejään Skotlannissa, mutta ärsyttävä orava varastaa siltä pallon, ja Vili joutuu villiin ajojahtiin halki linnan.

 
Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Ääni: Suomi, ruotsi, tanska, norja ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ----------
Kesto: n. 1 h 25 min
Ikäraja: S


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.