Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huudettavana uusi muoveissa oleva Utelias Vili - Vilin voittoisa mato ja muita seikkailuja dvd.

"Utaliaalla Vilillä on tehtävä: Pelastaa maailma! Vili tietää, että se on helppoa kunhan vain kaikki tekevät osansa. Liity mukaan Vilin ja ystävien seuraan kahdeksassa luontoystävällisessä jaksossa joissa kasvatetaan omaa puutarhaa sekä opitaan kierrättämisestä ja jäätiköistä. Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa Daytime Emmy® -palkittu Uteliaan Vilin seikkailut.

Monta lystikästä jaksoa!
Vilin kahden jännittävää piirrosseikailua antavat lasten tutkiskella luonnon tiedettä, tekniikkaa, matematiikkaa ja ympäröivää maailmaa.

* Täydellinen porkkana - Vililtä ja Billiltä loppuvat porkkanat kun he ovat syöttämässä kaneja. Billin vetäessä porkkanan maasta Vili ei tahdo uskoa silmiään! Vilikin haluaa ryhtyä kasvattamaan porkkanoita.

* Kadonneen hatun metsäjä - Vili erehtyy luulemaan keltaista hattua roskapakkaukseksi ja heittää sen jätekuiluun. Epätoivoinen yritys saada takaisin ystävän kallisarvoisin esine johtaa Vilin kierrokselle kaupungin jätejärjestelmän labyrinttiin.

* Pingviiniseikkailu - Vilillä ja Keltahattuisella miehellä on hauskaa tutkimustehtävässään Etelämantereella! Heidät on värvätty auttamaan myssypingviinien pesimäpaikkojen löytämisessä.

* Paljon melua tyhjästä - Billin upean puutarhan salaisuus on komposti, josta hän saa kasveilleen lannoitetta. Vili päättää perustaa kompostin omille nälkäisille kasveilleen... joten se tyhjentää koko jääkaappinsa sisällön takapihalle.

* Vilin voittoisa mato - Miksi Bill huutaa multakasalle? Hänellä on matokilpailut! Vili tutkii maatunutta lehtiröykkiötä löytääkseen oman palkintomatonsa...

* Siemenet sekaisin - Vili ja Keltahattuinen mies tarjoutuvat kasvattamaan kasvikia auttaakseen kokki Pishgettiä, jonka ravintolasta ne aina loppuvat. Kompassi ja hänen puluystävänsä kuitenkin syövät siemenet ja Vilin on kerättävä jäljelle jääneet siemenet purkkiin säilöön.

* Haaksirikkoiset - Vili ja Keltahattuinen mies lähtevät Koirasen ja Ovimiehen kanssa hienolle ja siistille purjeveneelleen - Koirasen kauhistukseksi.

* Talon säännöt - Kun Vili kyllästyy pöytätapoihin ja talon sääntöihin, hän päättää rakentaa pihalle puumajan - oman pesänsä, jossa on täysin sopivaa syödä maissintähkiä jaloillaan ja maalailla seiniin. "

kesto n. 1 h 25 min
elokuvan ääniraidat: suomi, ruotsi, tanska, norja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 22:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.