Kuvaus

ELÄINTEN PERHE-ELÄMÄÄ

Kaikilla eläimillä on sama tavoite - saada poikasia, jatkaa sukua, ottaa osaa perhe-elämään. Tutustu eläinten soidinmenojen hämmästyttäviin rituaaleihin - riikinkukon valtavaan, majesteettiseen pyrstöön ja arvoitukselliseen tanssiin; tanssijoiden, merkillisten sademetsälintujen ilma-akrobatiaan; värikkään salviakanan ylimaallisilta kuullostaviin kumiseviin ääniin.

Näe, miten parittelu voi joskus olla tappavaa leikkiä.
Sammakoiden kurnutusääniä naaraille houkuttelee paikalle myös petoja. Rukoilijasirkka- ja mustaleskikoiras ovat molemmat vaarassa joutua morsiamensa ateriaksi.

Katso kuinka kaikki eläinkunnan koiraat taistelevat oikeudestaan jatkaa sukua. Paviaani tappelee häätääkseen pois tunkeilijan, joka tavoittelee sen haaremia.. hyppyantilooppi iskee sarvet kalisten yhteen kuljeksivan poikamiesantiloopin kanssa... ja katselija näkee vain hampaita ja hyllyvää ihraa, kun kaksi pohjanmerinorsua taistelee hallitsevan koiraan asemasta.

Eläimet, joiden poikaset tarvitsevat kummankin vanhemman omistautumista selviytyäkseen, pariutuvat usen koko elämäkseen. Albatrosseilta voi kuulua jopa neljä vuotta, ennenkuin ne solmivat liiton - ja sen jälkeen ne vuorottelevat munan hautomista ja poikasen ruokkimisessa. Ja merihevonen on taatusti isällisen huolenpidon huipentuma - uskomatonta mutta totta: koiras tulee kantavaksi ja synnyttää!

Näet: Paviaaneja, hyppyantilooppeja, tanssijoita, riikinkukkoja, pohjanmerinorsuja, tulikärpäsiä, mustaleskiä, rukoilijasirkkoja, sääksiä, havaijinalbatrosseja, oranssikoralliahvenia, merihevosia, aruwanoja, seeproja ja paljon muuta.

KESTO 1 H

FORMAATTI VHS

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 12 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 71 vrk 12 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.