Kuvaus

Hyväkuntoiset, naarmuttomat levyt

 

Uuno Turhapuron poika 

Uunon pojan, Urhon roolissa nähdään taitava Jukka Puotila, joka elokuvassa imitoi myös tunnettuja poliitikkoja.

Kaikkihan me tiedämme, että Uuno Turhapuro oli nuoruudessaan Suomen tavoitelluimpia poikamiehiä! Siksi ei olekaan mikään ihme, että Uunolla on poika! Ja pojan nimi on Urho! Uuno itse uskoo vahvasti olevansa Suomen presidentti ? siksi hän ihmettelee kovasti missä hovimestari ja adjutantti viipyvät.

Pääministerilläkin on omat huolensa. Kohentaakseen valtion rahatilannetta, hän palkkaa amerikkalaisen rikolliskoplan varastamaan rahat Suomen rikkailta. Ensimmäinen ryöstökohde on vuoristoneuvos Tuura. Sillä välin Tuuralle annetaan hulluuslääkettä, joka tekee hänestä niin ystävällisen ihmisen, että hän nimittää Urhon työnsä jatkajaksi. Totta, tarua, vai aprillipäivä? Katso itse!

 

UUNON HUIKEAT POIKAMIESVUODET MAASEUDULLA 1990
Elokuva vie katsojan Uunon juurille. Näemme minkälainen vesseli Uuno oli koulussa ja lisäksi kerrotaan kaikki Uunon nuoruusvuosista, eikä niistä kannata ottaa oppia ellei halua rikkaisiin naimisiin.

UUNO TURHAPURO HERRA HELSINGIN HERRA 1991
Uuno joutuu Helsingin liike-elämän ja politiikan pyörteisiin. Mutta kaikkihan me tunnemme Uunon kekseliäisyyden - häneltä eivät ideat lopu kesken. On siinä ministereillä ihmettelemistä kun Uuno pääsee vauhtiin

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,90 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 4 h 56 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,90 € Sulkeutuu 3 vrk 4 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.