Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uuno Ilmiö 1 /Uusi, avaamaton pakkaus

sisältää kolme ensimmäistä Uuno Turhapuro -elokuvaa: Uuno Turhapuro, Professori Uuno D.G. Turhapuro ja Lottovoittaja UKK Turhapuro.

Uuno Turhapuro 
Tässä ensimmäisessä Uuno Turhapuro elokuvassa Uuno rakentaa viulun tee-se-itse menetelmällä ja opettelee soittamaan kirjeopiston kautta. Menestys vie kuitenkin Uunolta vapaa-ajan...

Professori Uuno D.G. Turhapuro 
Uuno on menestyksellä onnistunut välttämään kaikenlaisia töitä, kunnes appiukko keksii, että Uunossa on ainesta kasvitieteen professoriksi.

Lottovoittaja UKK Turhapuro 
Uuno on mies joka elää tekemättä mitään. Hän on kuitenkin saanut hyvän ja rikkaan vaimon jonka harteilla on perheen toimeentulo. Kun aviopari Turhapuron hääpäivä koittaa, Uuno valmistautuu nauttimaan yksivuotishääpäiväkeskikaljoja Esson baarissa. Sitten hänestä tulee vielä lottovoittaja.

Uuno Ilmiö 3/ Uusi, avaamaton pakkaus

UUNO TURHAPURO MENETTÄÄ MUISTINSA  (82 min)
Vuoristoneuvos Tuuran mielestä hänen tyttärensä on naimisissa aivan väärän miehen kanssa. Vaikka Uuno onkin eri mieltä, avioliitto päätetään purkaa. Yllätys, yllätys, Uuno joutuu onnettomuuteen ja toteaa että häneltä on aviovaimon lisäksi mennyt myös muisti...

 

UUNO TURHAPURON MUISTI PALAILEE PÄTKITTÄIN  (86 min)
Turhapuron suvussa ovat roolit sekaisin. Uunoa vaivaa muistinmenetys ja hän kuvittelee olevansa nainen. Hoitaessaan naapurin lasta, hän uskoo olevansa lapsen äiti. Appiukko Tuuraa hän pitää aviomiehenään ja lapsen isänä.

 

UUNO TURHAPURO ARMEIJAN LEIVISSÄ  (102 min)
Uuno on kutsuttu varusmiespalvelukseen, eikä siitä voi luistaa, vaikka appiukko Tuura on edennyt puolustusministeriksi. Armeija saakin neuvokkaan alokkaan, joka Uunomaiseen tyyliin kehittää heti nerokkaan ylenemissuunnitelman.

Uuno Ilmiö 4 ( 3 x dvd boxi ) muutaman kerran katsotut leffat

UUNO EPSANJASSA  (99 min)
Uuno on saanut työpaikan matkatoimistosta, joka myy halpamatkoja Espanjaan. Vuoristoneuvos Tuura ostaa matkan Uunon toimistosta. Hinta on halpa ja palvelut sen mukaisia. Kaikesta huolimatta Tuura yrittää saada allekirjoituksen samassa paikassa lomailevalta ministeriltä. Uuno sen sijaan nauttii auringosta täysin siemauksin. Ohjaus: Ere Kokkonen
 
UUNO TURHAPURO MUUTTAA MAALLE  (101 min)
Uuno päättää palata kotikyläänsä maaseudun rauhaan jossa vanha isäukko, kartanon entinen renki, viettää eläkepäiviään. Vaikka appiukko Tuura tekee kaikkensa päästäkseen eroon Uunosta, hän erehtyy ostamaan kartanon Uunon kotikylästä... Ohjaus: Ere Kokkonen
 
UUNO TURHAPURO KAKSOISAGENTTI  (89 min)
Appiukko Tuura on toteuttamassa monimutkaista suunnitelmaa jolla hän saisi tyttärensä eroamaan Uunosta. Härski-Hartikainen ja Sörsselssön alkavat epäillä appiukon omituista käytöstä. Sen seurauksena Uunosta tehdään kaksoisagentti, Sörsselssön on ykkösagentti ja pelkkää sotkuahan siitä syntyy. Ohjaus: Pertti Pasanen

TUPLA-UUNO 1988  (101 min) Uusi, avaamaton pakkaus
Kun appiukko Tuura on jättämässä toimitusjohtajan tehtäviä, Uuno on tietenkin halukas hänen seuraajakseen. Sörsselssön ja Härski-Hartikainen ryhtyvät auttamaan Uunoa jotta tämä valittaisiin toimitusjohtajaksi.
He löytävät lähes Uunon näköisen miehen, joka on monen alan professori ja tietokone-expertti. Kun mies on tehty ihan Uunon näköiseksi, hän ryhtyy salaa tuuraamaan Uunoa toimitusjohtajakilpailussa. Samaan aikaan eräs rikosliiga suunnittelee Tuuran yhtiöiden kaappaamista, ja lisäksi kuvioita mutkistaa kaunis tumma nainen, johon vara-Uuno ihastuu...

Uuno Turhapuro aviokriisi (O:Ere Kokkonen 1981 (21106) Uusi, avaamaton pakkaus

UUNO TURHAPURO AVIOKRIISI    s - sallittu        A1 - POSTITUSKOKO    1h 30min    suomi teksti & puhe    (21 106)    -FI-        KOTIMAINEN    DVD        k    Uunolla todetaan niin loistava hajuaisti, että hän pystyy haistamaan näyteikkunan läpi mitä ruokia lasin takana on. Loistavan hajuaistinsa vuoksi Uuno pääsee poliisin koirakouluun oppilaaksi. 
Samaan aikaan appiukko on valittu valtakunnanneuvottelijaksi. Mutta eihän se sovi, että niin korkea-arvoisen miehen vävy on oppilaana koirakoulussa. Appiukko päättää rikkoa Uunon ja hänen vaimonsa välit saadakseen pariskunnan eroamaan. 
 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.11.2017 20:07
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.