Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Matti Uurinmäki - Aapo Kärkkäinen, Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille.

2019 julkaistu teos, jonka painos on hyvin pieni ja siksi kirja tulee olemaan pysyvä harvinaisuus. Erinomainen lahja mielenkiintoiseksi tietokirjaksi peruskouluikäiselle tai esikouluikäiselle tai katselukirjaksi pienemmille.

Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille on helppotajuinen eläinaiheinen tietokirja ala-asteikäiselle ja katselukirja nuoremmille.

Värikuvateos esittelee kuvin ja lyhyin tekstein lähes 50 Afrikalle tunnusomaista eläinlajia. Kuvat ovat tekijöiden Tansanian safareilla ottamia. Kohdealueina ovat olleet Serengetin, Manyaran ja Tarangiren kansallispuistot sekä Ngorongoron suojelualue ja siellä erityisesti Ngorongoron kraatteri.

Kirjan ovat tehneet Matti Uurinmäki ja Aapo Kärkkäinen. Aapo on 13-vuotias peruskoululainen, joka on ollut safarimatkaajana ja valokuvaajana mainituissa kohteissa.

ISBN 978-952-7077-07-8
Kirja on A4-kokoinen, kovakantinen, kuvakannella, sivuja 36. Kirja on julkaistu toukokuussa 2019.
Kirja on uusi (alkuper suojamuovissa). Kirjakauppahinta alkaen n. 27 euroa.


** nuorten tietokirja, katselukirja, nuortenkirja, lastenkirja, eläinkirja, eläintietokirja, Afrikka, eläimet, Tansania, safari, safarimatka, lastensafari, Serengeti, Ngorongoro, lahja, lahjakirja **

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2021 7:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.