SIISTIT LEFFAT
POSTITUSKULUT MYYNTI-ILMOITUKSISSA: (1) = 2,5€ kirjekuoressa, (PP) = 5,90€ postipaketissa, (2) = 2,5€ ja HUOM! (2) + (2) on samassa kirjekuoressa myös 2,5€. POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. Tervetuloa ostoksille! Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN ** >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET  **  DVD  *  BLU-RAY  *  KONSOLIPELIT  * CD ****
************************************

(2) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos kahdessa myynti-ilmoituksessa on tuossa POSTITUSKULUT: edessä (2) Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA! 
************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]
 KUVIEN TUOTE

Pedon sydän - Hearts In Atlantis - DVD

Draama vuodelta 2001 ohjaus Scott Hicks pääosissa Anthony Hopkins ja Anton Yelchin.

Varo matalia miehiä.. Bobby Garfieldillä ei ollut aavistustakaan mitä tuo varoitus oikein tarkoitti. Mutta ennen kuin hänen nuoren elämänsä yhdestoista suvi on takana, hän tulee kyllä tietämään...ja samalla hän löytää syvältä itsestään rohkeuden ja anteeksiannon, joita hän ei osannut kuvitellakaan omaavansa. Anthony Hopkins on pääosassa tässä nostalgisessa elokuvassa, jossa sukelletaan pienen connecticutilaisen kylän ajankuvaan vuonna 1960. Hopkins esittää Ted Brautigania, salaperäistä erakkoluonnetta, jolla on yliluonnollisia kykyjä. Tedistä tulee opettaja ja isähahmo Bobbylle (Anton Yelchin) kun hän pyytää pojan apua välttääkseen epäilyttävät tahot, jotka yrittävät päästä hallitsemaan Tedin voimia. Scott Hicksin (Loisto) ohjaama ja William Goldmanin Stephen Kingin novellikokoelman pohjalta kirjoittama Pedon sydän on suurenmoinen elokuva.

Sisältää myös:

- Ohjaaja Scott Hicksin elokuvan pituinen kommenttiraita 
- Scott Hicks haastattelee Anthony Hopkinsia 
- Kuvagalleria 
- Traileri

Käsikirjoitus
Stephen King
William Goldman

Näyttelijät
Anthony Hopkins
Anton Yelchin
Hope Davis
Mika Boorem
David Morse
Alan Tudyk
Tom Bower
Celia Weston
Adam LeFevre

Kesto
97 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

R2

Suomijulkaisu

K11

  ****************************************************** 
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D64) 020921

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  19,90 €
  Sulkeutuu 6 vrk 7 h 50 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  19,90 € Sulkeutuu 6 vrk 7 h 50 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.