SIISTIT LEFFAT
POSTITUSKULUT MYYNTI-ILMOITUKSISSA: (1) = 2,5€ kirjekuoressa, (PP) = 5,90€ postipaketissa, (2) = 2,5€ ja HUOM! (2) + (2) on samassa kirjekuoressa myös 2,5€. POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. Tervetuloa ostoksille! Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*************************************
Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu.
*************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovi on edestä hieman repeytynyt!)
************************************
TUOTETIEDOT:

HUOM! EI TEKSTITYSTÄ MILLÄÄN KIELELLÄ!

Coronation Street. 1970-1979 - 10 DVD BOKSI

Kuvat suurenevat niitä klikkaamalla ja toivottavasti saa jotain selvää.

Ääni: Englanti

R2 = Toimii myös suomessa

Kesto: 2000 min

  ***********************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  E1) 07072019

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  9,95 €
  Sulkeutuu 52 vrk 9 h 17 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  9,95 € Sulkeutuu 52 vrk 9 h 17 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.