Kuvaus

Ostettu uutena Toukokuussa 2020 Maritim:istä. Ollut vain vähän aikaa veneessä kiinni ja nyt jäi itselle turhaksi. Myydään UUTENA koska vain 6 lataussykliä tehty - akku kestää 5000 sykliä syväpurkausta. Puhelimen apilla näkee varaustason sekä miten lataus etenee. 

UUSI TÄLLÄINEN AKKU MAKSAA 1590€SMART L I T H I U M ei ainoastaan tarjoa mielenrauhaa, vaan se on myös käyttöikä huomioiden huomattavasti edullisempi käytössä kuin AGM ja Geeli-akut!

Huoleton ja kevyt Lithium käyttöakku joka soveltuu myös käynnistysakuksi! 5000 lataus/purkusylin jälkeenkin 80% kapasiteetin säilymisen ansiosta käytössä pitkän päälle huomattavasti edullisempi kuin lyijyakku. 100% Plug-and-Play asennus olemassaolevaan 12 V järjestelmään. Ei myöskään vaadi laturien vaihtoa. 100Ah Lithium-akku vastaa 200Ah lyijyakkua (esim. AGM tai Geeli) kapasiteetiltaan. 

SUNBEAMsystem SMART L I T H I U M korvaa sellaisenaan nykyiset perusakkusi.

Koko akkukapasiteetti (100Ah) on käytettävissä Lithium-akussa kun tavallisen lyijyakun purkaminen alle 50% lataustasolle vahingoittaa pysyvästi akkua. Aurinkopaneelit tai maasähkölaturit eivät myöskään pysty hitaasti lataamaan lyijyakkua kuin hiukan yli 80% lataustasolle. Nämä kaksi vakavaa vikaa ovat syynä miksi 100Ah Lithium-akku vastaa kapasiteetiltaan 200Ah lyijyakkua. Toisin sanoen Lithium-akun sähkön varastointikapasiteetti on tuplat lyijyakkuun nähden. Akkujen itsepurkautumistakaan ei tapahdu vaan voit yksinkertaisesti irrottaa Lithium-akun sähköjärjestelmästä esim. talven ajaksi ja akku on edelleen täynnä kun otat veneen käyttöön keväällä.

Ilmainen iOS ja Android hallintasovellus jonka avulla akkuja voidaan monitoroida Bluetooth-yhteydellä älypuhelimesta. Latauksenmaksimiteho 150A ja 150A jatkuva purku (450A maksimipurku 10 sek.) Pikaladattavissa jopa alle tunnissa oikean tehoisilla latureilla.

TAKUU 5 VUOTTA

SMART L I T H I U M akkujen elinikä on uskomaton. Jopa 2000 lataus-purkusyklin jälkeen täysin tyhjästä täysin täyteen, akussa on edelleen vähintään 80% kapasiteetti jäljellä uuteen akkuun nähden. Todellisuudessa akustoa ei pureta useinkaan kokonaan vaan keskimäärin puolilleen. Tällaista normaalikäyttöä SMART L I T H I U M akut kestävät ällistyttävät 5000 lataus-purkusyliä säilyttäen edelleen vähintään 80% alkuperäisestä kapasiteetistaan. Alla esimerkki SMART L I T H I U M akkujen käyttöiästä verrattuna parhaisiin AGM- ja Geeli-akkuihin markkinoilla.

SMART L I T H I U M ei ainoastaan tarjoa mielenrauhaa, vaan se on myös käyttöikä huomioiden huomattavasti edullisempi käytössä kuin AGM ja Geeli-akut!

Teknisiä tietoja:

  • Kapasiteett: 100Ah (1300 Wh)
  • Paino: 14.5 kg
  • Mitat. 328 x 172 x 222 mm

Lisätiedot https://www.marinea.fi/sunbeamsystem-smart-lithium-one-akku-100ah-12-v

 

Hakusanat: Akku, Lithium, Veneakku, Tehoakku, Lithiumakku, Aurinkosähkö, Aurinkopaneeli, Mökki, Matkailuauto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
121 €
Sulkeutuu 6 vrk 22 h 6 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 121 € Sulkeutuu 6 vrk 22 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.