SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! (Voimassa toistaiseksi) Ostamalla valikoimastani kerralla yli 20€:lla MITÄ TAHANSA, niin postituskulujani ei tarvitse erikseen maksaa Manner-Suomeen. Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan. LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Sally-rukka Kultatukka - 2 DVD

TV-sarja pääosissa Norman Wooland ja Roy Marsden.

Poliisin ilmiantaja löydetään kuolleena ja poliisi murhataan raa'asti. Adam Dalgliesh yrittää saada huumeiden salakuljetusliigan kiinni mutta tapaus saa kummallisen käänteen kun liigan johtaja löydetään kuristettuna. Tutkimukset johtavat kahteen eri suuntaan. Toisella suunnalla on terrorismia ja rahanpesua, ja toisella suunnalla englantilainen maaseutu ja nuori yksinhuoltajaäiti. Tapaus saattaa olla Adam Dalglieshille uran tähänastisista vaikein.

Perustuu P.D. Jamesin kirjaan

Näyttelijät
Norman Wooland
Roy Marsden
Phyllis Calvert
Mel Martin
Rupert Frazer
John Vine
Jean Heywood
Clare Higgins
John Bott
Bill Fraser
Julian Glover
Kim Thomson
Katja Kersten
Charles Morgan
Robert Glenister
Arturo Venegas
Auriol Smith
Barbara Hicks

Kesto: 5 h 6 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti 

K12

******************************************************
 

D61) 06012019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 32 vrk 36 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 32 vrk 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.