SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! (Voimassa toistaiseksi) Ostamalla valikoimastani kerralla yli 20€:lla MITÄ TAHANSA, niin postituskulujani ei tarvitse erikseen maksaa Manner-Suomeen. Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan. LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

SUOMITEKSTIT ON!

Breaking Bad - Kausi 2 - 4 DVD

Koko toinen tuotantokausi.

Walt (two-time Emmy® award winner* Bryan Cranston) and Jesse (Aaron Paul) are in way over their heads in Breaking Bad: The Complete Second Season.

As their partnership reaches new heights, Walt and Jesse begin to see the extremes of the drug trafficking business. Their trademark blue meth is making them rich, but it's getting more difficult than ever for Walt to conceal the truth from his wife Skyler (Anna Gunn), his son Walter Jr. (RJ Mitte), and his DEA agent brother-in-law Hank (Dean Norris). Walt struggles to maintain control of his life as he contends with vicious drug dealers, an increasingly distant wife and son, the impending birth of his daughter, and a strung-out business partner - all while battling terminal lung cancer.

Breaking Bad: The Complete Second Season includes cinematography from Michael Slovis as well as Emmy® award-winning** editing from Lynne Willingham, A.C.E. Executive Produced by Vince Gilligan and Mark Johnson.

Näyttelijät
Bryan Cranston
Aaron Paul
Steven Michael Quezada
Carmen Serano

Kesto: 9 h 49 min

Teksti
Suomi
Ruotsi
Norja
Tanska

Ääni
Englanti

R2

K16
***********************************************

 

D78

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Sulkeutuu 37 vrk 9 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 37 vrk 9 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.