SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! JOS OSTAA KERRALLA YLI 20€:LLA, (MITÄ TAHANSA) NIIN POSTITUSKULUJANI EI TARVITSE ERIKSEEN MAKSAA MANNER-SUOMEEN. (Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan.) LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on postitettava 2€:n kirjekuoressa yksistään.. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT]

Alfred Hitchcock Presents - Esittää - kausi 1 - 6 DVD BOKSI

Jännitys. Koko ensimmäinen tuotantokausi.

"Good evening. I'm Alfred Hitchcock and tonight I´m presenting the first in a series of stories of suspense and mystery called, oddly enough Alfred Hitchcock Presents. I shall not act in these stories but will only make appearances. Something in the nature of an accessory before and after the fact. To give the title to those of you who can't read and to tidy up afterwards for those who don't understand the endings."

Jaksot: 
1. Revenge 
2. Premonition 
3. Triggers in Leash 
4. Don't Come Back Alive 
5. Into Thin Air 
6. Salvage 
7. Breakdown 
8. Our Cook's Treasure 
9. The Long Shot 
10. The Case of Mr. Pelham 
11. Guilty Witness 
12. Santa Claus and the 10th Avenue Kid 
13. The Cheney Vase 
14. A Bullet for Baldwin 
15. The Big Switch 
16. You Got to Have Luck 
17. The Older Sister 
18. Shopping for Death 
19. The Derelicts 
20. And So Died Riabouchinska 
21. Safe Conduct 
22. Place of Shadows 
23. Back for Christmas 
24. The Perfect Murder 
25. There Was an Old Woman 
26. Whodunit 
27. Help Wanted 
28. Portrait of Jocelyn 
29. The Orderly World of Mr. Appleby 
30. Never Again 
31. The Gentleman from America 
32. The Baby Sitter 
33. The Belfry 
34. The Hidden Thing 
35. The Legacy 
36. Mink 
37. Decoy 
38. The Creeper 
39. Momentum

Kesto: 14 h

Tekstitys: Suomi, ruotsi, Norja, Tanska

R2

  ***********************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  H9) 10072019

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  14,90 €
  Sulkeutuu 93 vrk 11 h 13 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  14,90 € Sulkeutuu 93 vrk 11 h 13 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.