SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! (Voimassa toistaiseksi) Ostamalla valikoimastani kerralla yli 20€:lla MITÄ TAHANSA, niin postituskulujani ei tarvitse erikseen maksaa Manner-Suomeen. Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan. LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on postitettava yksistään 2€:n kirjekuoressa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - POHJOISMAINEN JULKAISU]
(Kuvien tuote)

Borgen - Vallan linnake - Kausi 1 & 2 - 8 DVD BOKSI

TV-sarja vuodelta 2010 ohjaus Søren Kragh Jacobsen pääosissa Sidse Babett Knudsen ja Mikael Birkkjær.

Maltilliset-puolueen johtaja Birgitte Nyborg Christensen (Sidse Babett Knudsen) saa valtaisan äänivyöryn ja valitaan Tanskan ensimmäiseksi naispääministeriksi. Onnentunne loppuu kuitenkin lyhyeen suurten haasteiden vuoksi, kun Tanska osallistuu kansainväliseen sotaan ja keskeiset poliittiset kysymykset jakavat kansankäräjät. Kotirintamalla myös hallituksen päänaisen elämä horjuu, ja hänen suhteensa Phillipiin (Mikael Birkkjær) rakoilee samaan tahtiin, kun ongelmat kasaantuvat Vallan linnakkeessa. VALLAN LINNAKE tuo suurennuslasin alle Tanskassa vallan keskiössä olevat ihmiset. Tanskan valtakamppailussa mukana ovat Birgitte Nyborg Christensen, hänen realisti takapirunsa Kasper Juul (Pilou Asbæk) ja kunnianhimoinen toimittaja Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen). VALLAN LINNAKE kysyy onko ihmisen mahdollista pitää kiinni vallasta ja itsestään samaan aikaan?

Kesto: 1168 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

Ääni
Tanska

K16

  ******************************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  H2)10032020

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  19,95 €
  Sulkeutuu 94 vrk 19 h 36 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  19,95 € Sulkeutuu 94 vrk 19 h 36 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.