Kuvaus

TEKIJÄ: päätoimittaja maisteri Eino Tikkanen ja toimituskunta
TEOKSEN NIMI: Uusi Aura 1880-1930 - 50-vuotisjulkaisu
Kustantaja: Uusi Aura
Painos: 1
Painovuosi: 1930
Sivumäärä: 509
Sidostyyppi: Pehmeät ylivetokannet
Muuta: Kannessa kulumaa ja suhmuraa. Sisältä kohtuullisessa kunnossa. Runsaasti valokuvia. Muutamalla ensimmäisellä sivulla vesivahinko. Tarinaa lehden perustamisesta, sanomalehtityöstä, kirjapainosta jne. Se, mikä tässä kirjassa on erittäin mielenkiintoista, on aakkosjärjestyksessä kunnittain olevien suurempien maatilojen esittely - Aura, Forssa, Halikko (Vuorentaka ja Viurila), Humppila, Kaarina, Kakskerta, Kemiö, Kiikala (Johannislund), Kisko, Koski T.L., Kustavi, Kyrö (Karinainen), Laitila, Lieto, Loimaa, Lokalahti, Maaria, Marttila, Mellilä, Metsämaa, Muurla, Mynämäki, Oripää, Paimio, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Somero, Somerniemi, Suomusjärvi, Taivassalo, Tarvasjoki, Uskela, Uusikirkko T.L. (nykyisin Kalanti), Vahto, Vampula, Vehmaa ja Yläne. Lisäksi esitellään suuria tehdaslaitoksia, kuten Iisakki Järvenpään puukkotehdas, Suomen Moottoritehdas, Haarla, Kauhavan nahkatehdas, Lassila & Tikanoja Oy jne.

Kunto: 3 -    (K 5=uusi, K 4=erinomainen, K 3=hyvä, K 2=tyydyttävä, K 1=kehno)

D - OIKEA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toiminta ohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa kuljetusyhtiöiden virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista yhtiöiden tekemistä kämmeistä eli kuljetusyhtiöitä koskevat asiat hoidat heidän kanssaan. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

35 €
Sulkeutuu 22 vrk 4 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 22 vrk 4 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.