SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on vain 2€
ja Postin Plus-merkillä 3,50€ OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI
MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myyntikohteista. Mikäli ostoksia ei makseta, niin Huuto.netin sääntöjen mukaan minun on annettava negatiivinen palaute ostajalle, että saan välityspalkkion perittyä Huuto.netistä takaisin. 
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€:n myyntikohteen, tai myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys postipaketissa. 
*********************************************
TUOTETIEDOT:

UUSI - MUOVEISSA!

25. tunti: Klaus Kinski - DVD

Dokumentti vuodelta 1999 ohjaus Werner Herzog pääosissa Claudia Cardinale ja Justo Gonzalez.

Kahdeksan vuotta lahjakkuudestaan, temperamentistaan ja aggressiivisuudestaan tunnetun näyttelijä Klaus Kinskin (1926-1991) kuoleman jälkeen, maineikas saksalainen visionääriohjaaja Werner Herzog teki pahimman ystävänsä, ja rakkaimman vihamiehensä muistoa kunnioittavan dokumentin Mein Liebster Feind - Klaus Kinski. Ohjaaja tutustui Kinskiin jo nuorena 1950-luvulla, asuessaan samassa huoneistossa hysteerisistä raivonpurkauksista kärsivän näyttelijänalun kanssa. Myöhemmin kaksikko teki yhdessä yhteensä viisi runsasta arvostusta ja useita palkintoja kerännyttä elokuvaa (Aguirre, Nosferatu, Woyzeck, Fitzcarraldo ja Cobra Verde). Herzog oli Kinskin uran aikana ainoa ohjaaja, joka suostui työskentelemään 
egomaanisen ja raivokkaan intensiivisen näyttelijän kanssa toistamiseen... 
 
Mein Liebster Feind - Klaus Kinski dokumentissa ohjaaja Herzog kertoo itse muistoistaan Kinskistä, läpi elämänsä ja miesten yhteisten elokuvien. Dokumentti palaa aidoille tapahtumapaikoille: mm. asunnolle, jossa nuoret Herzog ja Kinski asuivat, sekä elokuvien kuvauspaikoille. Lisäksi dokumentissa kuullaan kuvausryhmissä mukana olleiden värikkäitä ja paikoin erittäin dramaattisia muistoja näyttelijästä, sekä vastanäyttelijöinä toimineiden Claudia Cardinalen (Fitzcarraldo) ja Eva Mattesin (Woyzeck) kertomuksia Klaus Kinskin räiskyvästä ja arvaamattomasta persoonasta.

Näyttelijät
Claudia Cardinale
Justo Gonzalez
Werner Herzog
Mick Jagger
Klaus Kinski
Eva Mattes
Benino Moreno Placido
Beat Presser
Guillermo Rios

Kesto:
95 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-11

Suomijulkaisu

***********************************************************

D76

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,95 €
Sulkeutuu 104 vrk 2 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 104 vrk 2 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.