Kuvaus

 

kr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

UUSI - MUOVEISSA!

A Film with Me in It - DVD

Komedia vuodelta 2008 ohjaus Ian Fitzgibbon pääosissa Dylan Moran ja Mark Doherty.

Mark on huono ja kömpelö näyttelijä, irvikuva suorastaan. Hän huolehtii kehitysvammaisesta veljestään ja yrittää pitää suhteensa tyttöystäväänsä Sallyyn elossa. Vuokranantajansa välttelemisen ja naapurinsa Pearcen kanssa juttelemisen lisäksi hänen elämänsä keskipisteenä ovat koe-esiintymiset, mutta rooleja hän ei koskaan saa. Hänen asuntonsa on yhtä rappiolla kuin hänen elämänsä: valot eivät toimi, keittiön ikkuna on rikki ja katto on romahtamispisteessä.

Eräänä päivänä Markin elämä muuttuu radikaalisti, kun katosta tippuva kynttelikkö tappaa hänen pyörätuolissa olevan veljensä. Tilanne menee entistä kimurantimmaksi, kun hänen vuokranantajansa kuolee liukastuttuaan lattialla ja yhä useammat ihmiset joutuvat onnettomuuksiin vieraillessaan Markin luona. Kuinka Mark voi todistaa olevansa syytön murhiin, kun ruumiit alkavat kasaantua hänen ympärilleen?

Näyttelijät
Dylan Moran
Mark Doherty
Keith Allen
Amy Huberman
Aisling O'Sullivan
David O'Doherty
Eileen Colgan
Neil Jordan
Hugh O'Conor

Kesto
89 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K16

***********************************************

D79

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 20 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 80 vrk 20 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.