SIISTIT LEFFAT
UUSI ETU! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€.
Postituskulut C5 kirjekuoressa, jos tuote tai jopa kaksi (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) siihen mahtuvat on vain 2,5€ tai Postin Plus-merkillä 4€. www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*********************************************
TIEDOKSI: Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat maksimissaan 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*********************************************
KUNTO; UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]  

Battlefield: El Alamein - DVD (Sotadokumentti)

"Ennen Alameinia emme olleet koskaan saavuttaneet voittoja. Alameinin jälkeen emme koskaan hävinneet."

Nämä Winston Churchillin yksinkertaiset sanat kuvaavat miten vuonna 1942 aavikolla, lähellä egyptiläistä rannikkokaupunkia käydyt kaksi suurta taistelua merkitsivät toisen maailmansodan käännekohtaa.

Aina heinäkuuhun 1942 liittoutuneiden tilanne aavikolla oli ollut erittäin vaikea, brittien 8. armeijan vetäytyessä ja Aleksandrian ja Kairon elintärkeiden tukikohtien ollessa uhattuina Rommelin siihen asti voittamattomien panssaridivisioonien salamannopean etenemisen vuoksi.

Tilanne tulisi muuttumaan lähes kuukauden kestävien taistelujen myötä.

Kiehtovia arkistofilmejä (myös värillisenä)
Sodan kulkua valaisevia karttoja ja kuvia
Poliittinen tilanne ennen jokaista taistelua
Johtajien ja komentajien henkilökuvat
Aseiden ja taktiikoiden selitykset

Kesto: n. 100 min

Tuotantovuosi 2003

Tekstitys: Suomi, Ruotsi

K11

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D48) 26012021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,50 €
Sulkeutuu 108 vrk 1 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 108 vrk 1 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.