Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

Churchill - Historiaa Hollywoodin tyyliin - DVD

Komedia vuodelta 2004 ohjaus Peter Richardson pääosissa Neve Campbell ja Christian Slater.

Kuka voi väittää, että Winston Churchill oli iso, lihava, sikaria käryttävä britti eikä nuori, viriili amerikkalainen toimintasankari? Hollywoodissa on tapana kirjoittaa historiaa uusiksi silloin, kun se palvelee yleisön etua, ja juuri niin on tehty tässä elokuvassa, pilke silmäkulmassa. Kyseessä on kaikkea muuta kuin tylsä elokuva toisesta maailmansodasta, pikemminkin elokuva on Monty Python -tyylinen näkemys Winston Churchillista  Hollywoodin tapaan!

Käsikirjoitus
Peter Richardson
Pete Richens

Näyttelijät
Neve Campbell
Christian Slater
Ronni Ancona
Mark Caven
Winston Churchill
Phil Cornwell
Mackenzie Crook
Jon Culshaw

Kesto
80 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D24

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 79 vrk 2 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 79 vrk 2 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.