SIISTIT LEFFAT
DVD, Blu-ray ja CD levyjä ym.
Postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat vain 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani. Ostamalla valikoimastani kerralla yli 40€:lla, (mitä tahansa) niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT: 
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Ikiru - tuomittu - DVD

Draama vuodelta 1952 ohjaus Akira Kurosawa pääosissa Takashi Shimura ja Shinichi Himori.

Byrokraatti Watanabe, joka työskentelee kaupunginhallinnossa, käy sairaalassa vatsavaivojen takia. Lääkäri ottaa röntgenkuvat ja havaitsee, että Watanabella on syöpä ja vain kuusi kuukautta elinaikaa.

Tiedon järkyttämä Watanabe päättää elää loppuelämänsä täysillä. Ensin hän yrittää saada yhteyden poikaansa, jota ei ole tavannut vaimonsa kuoleman jälkeen. Hän nostaa kaikki säästönsä ja viettää paheellisen yön kaupungilla. Sen jälkeen hän flirttailee toimistossa nuoren naisen kanssa. Mutta mikään ei suo hänelle mielenrauhaa.

Sitten hän muistaa tapaamansa naiset, jotka toivoivat asuinalueelleen leikkipuistoa. Naiset olivat joutuneet kaupungin byrokratian uhriksi eikä leikkipuistoa koskaan rakennettu. Watanabe päättää käyttää viimeiset voimansa hankkiakseen naisille puiston.

Käsikirjoitus
Shinobu Hashimoto
Akira Kurosawa

Näyttelijät
Takashi Shimura
Shinichi Himori
Haruo Tanaka
Minoru Chiaki
Miki Odagiri
Bokuzen Hidari
Minosuke Yamada
Kamatari Fujiwara
Makoto Kobori

Kesto: 143 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Japani (Mono)

Kuva
4:3 1.33:1

K3

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D80)18092019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
Sulkeutuu 114 vrk 5 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 114 vrk 5 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.