Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT 
[SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovissa on tarran jälkiä)

Kaislikossa suhisee - Wind in the Willows - Special Edition - DVD

Lapsi & perhe vuodelta 1996 ohjaus Terry Jones pääosissa Steve Coogan ja Eric Idle.

Suosio on taattu, kun MONTY PYTHON -ryhmä tekee oman versionsa tästä klassisesta kertomuksesta. Valmistaudu hurjaan menoon maalla herra Rupikonnan, Rotan, Myyrän, Mäyrän ja heidän ystäviensä kanssa. 
Rupikonnan mieltymys uusimpiin urheiluautoihin uhkaa syöstä koko joenvarren kaaokseen. Samalla näädät punovat salakavalia juonia muuttaakseen Konnankartanon jättiläismäiseksi koiranruokatehtaaksi. Edessä on näin vääjäämättä ankara taistelu Rupikonnan ja hänen ystäviensä käydessä näätiä vastaan kiihkeässä nujakassa, jossa mikä tahansa on sallittua - kirjaimellisesti. 
KAISLIKOSSA SUHISEE on täpötäynnä hillittömän hauskoja hahmoja, nokkelia sutkauksia ja mukaansatempaavia lauluja, joten se on aivan yhtä nautittava elämys kuin sen innoituksena ollut klassikko.
Maan mainiot Steve Coogan, Eric Idle ja Terry Jones vievät sinut tälle veitikkamaiselle ja loputtoman hauskalle vuoristoradalle yhdessä John Cleesen, Steven Fryn, Michael Palinin, Julia Sawahlan ja Victoria Woodin kaltaisten tuttujen kasvojen kanssa. 

Ekstrat: Ohjaajan kommentit, Dokumentteja, Näin tehtiin elokuvaa, Trailereita

Käsikirjoitus
Kenneth Grahame
Terry Jones

Näyttelijät
Steve Coogan
Eric Idle
Terry Jones
John Cleese
Stephen Fry
Michael Palin
Bernard Hill
Antony Sher
Nicol Williamson

Kesto
84 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

R2

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D34

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,95 €
Sulkeutuu 83 vrk 57 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 83 vrk 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.