Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

(Takakanteen on tullut pienehkö osuma, mutta kansipaperi on kyllä ehjä ja levy sisällä paikoillaan)

UUSI - MUOVEISSA!

Miehen mitta - Manhood - DVD

Komedia vuodelta 2003 ohjaus Bobby Roth pääosissa Nestor Carbonell ja John Ritter.

Aiemmin Jack eli melko tavallisen sekaista elämää. Kunnes hän ihastui vastustamattomiin rintoihin, jotka eivät kuuluneet hänen vaimolleen, niin hänen vaimo jätti hänet täydelliseen kaaokseen. Siitä pitäen Jack ei ole pystynyt hallitsemaan elämäänsä. Lisäksi Jackin sisko huomaa olevansa lesbo, ja kun sisko tutustuu uuteen ulottuvuuteensa, Jack joutuu ottamaan hoiviinsa hänen 17-vuotiaan punkkari-poikansa.

Kesto:  1 h 18 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

 

H9

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 111 vrk 7 h 15 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 111 vrk 7 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.