SIISTIT LEFFAT
TIETOA? Katsothan ensin myynti-ilmoituksesta ja linkistä www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on alkaen vain 2€.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myyntikohteista ja jos niitä ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä sen Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€:n myyntikohteen, tai myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys postipaketissa. 
*********************************************
KUNTO; UUSI - MUOVEISSA!
LISÄTIETOJA: DVD:ssä on normaalit kotelot eivät slim, vaikka ilmoituskuvani siltä saattavat vaikuttaa. Minulla ei ole muissakaan yksittäisissä elokuvissani slim case, eli niitä 7mm. paksuisia koteloita. 
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] Kuvien tuote

Pumping Iron - DVD

Dokumentti vuodelta 1977 ohjaus George Butler pääosissa Arnold Schwarzenegger ja Roger Callard.

Kauan ennen kuin hänestä tuli Kalifornian kuvernööri - ja loi kuolemattoman sanonnan "Hasta la vista, baby" - oli nuori Arnold Schwarzenegger jo saavuttanut kuninkaan tittelin kehonrakentajien keskuudessa. Vuonna 1975 kaksi dokumenttiohjaajaa päättivät seurata viidesti Mr. Olympia -kisan voittanutta Arnoldia matkalla kohti kuudetta voittoaan, arkkivihollinen Lou "Hulk" Ferrigno kannoillaan. Lopputulos - Pumping Iron - on yksi viihdyttävimmistä ja menestyneimmistä 
dokumenteista mitä on koskaan tehty kehonrakentajista.

Pumping Iron -dokumentissa 24-vuotias Lou Ferrigno jää ehkä hieman itsevarman ja charmikkaan Arnoldin varjoon. Mutta samana vuonna, kun dokumentti sai ensi-iltansa, Lou sai loistokkaan tarjouksen: hän sai pääroolin vihreänä sankarina menestyssarjassa "The Hulk".

Käsikirjoitus
George Butler
Charles Gaines

Näyttelijät
Arnold Schwarzenegger
Roger Callard
Franco Columbu
Marianne Claire
Bud Cort
Lou Ferrigno
Matty Ferrigno
Victoria Ferrigno
Ed Corney
Mike Katz

Kesto: 1 h 25 min

Teksti
Tanska
Suomi
Ruotsi
Norja

Ääni
Englanti

R2

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D52) 10122020

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 109 vrk 5 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 109 vrk 5 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.