Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

UUSI - MUOVEISSA!

Run Ronnie Run - DVD

Komedia vuodelta 2002 ohjaus Troy Miller pääosissa Bruce Taylor ja David Cross.

Ronnie Dobbs (Cross) on juoppo ja sottainen rikollinen joka tuntuu jatkuvasti päätyvän käsirautoihin. Kun jälleen uutta pidätystä todistaakin valtakunnallinen Tosi-TV, saa tuottaja Terry Twillstein (Odenkirk) loistavan idean ja päättää rakentaa kokonaisen sarjan Ronnien ympärille. Ronniesta tulee tähti ja Hollywoodin kultapoika yhdessä yössä! Ei kuitenkaan kestä kauaa kunnes rehti elo ja moraali saa Ronniesta otteen, eikä hän onnistu pääsemään pidätyssellin vaikka hän kuinka yrittää. Onko hänen uransa lopussa... vaiko juuri alkamassa? 

Käsikirjoitus
David Cross
Bob Odenkirk

Näyttelijät
Bruce Taylor
David Cross
Leon Lamar
India Cosper
Blaze Walker
Storm Walker
Jill Talley
Paul Carden
Becky Thyre
Suli McCullough

Kesto: 1 h 21 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi ym.

Suomijulkaisu

K15

 

 

 

D12

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 72 vrk 9 h 49 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 72 vrk 9 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.