Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT
[SUOMITEKSTIT - RUOTSIJULKAISU]

Sällskapsresan II: Snowroller - DVD

Se upp i backen! Stig Helmer är lös igen och den här gången har han skidor på fötterna...

Lasse Åberg har gjort ännu en jättesuccé och den här gången berättar han om hur svensken bär sig åt på skidsemester. Massor av trivsamma och skojiga situationer, där vi kan skratta åt oss själva – eller åtminstone åt vår närmaste omgivning..

Kieli:  Ruotsi    

Pituus: 91 min

Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, 

Ohjaaja:  Lasse Åberg    

Tuotantovuosi: 1985   

Näyttelijät:: Bengt Andersson, Björn Granath, Cecila Walton, Eva Millberg, Ingrid Wallin, Jan Waldekranz, Jon Skolmen, Klasse Möllberg, 

R2

S

_____________

D87 (20112018)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,95 €
Sulkeutuu 83 vrk 5 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 83 vrk 5 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.