Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovi on edestä hieman repeytynyt ja takakannessa suojamuovissa on hieman tarran jälkeä)

Siitä vaan pojat! - DVD

Western/komedia vuodelta 1972 ohjaus Giuseppe Colozzi pääosissa Terence Hill ja Bud Spencer.

Plata ja Salud ovat elämän löysin rantein ottavia, rämäpäisiä rahtilentäjiä Etelä-Amerikassa. Mikään kuljetus tai keikka ei ole heille liian vaarallinen, ja heillä on ilmiömäinen taito haistaa uusi mahdollisuus lyödä rahoiksi. Ikävä kyllä kyseinen taito tuo kaveruksille usein enemmän vaikeuksia ja vihamiehiä, kuin mainetta ja mammonaa. Nyt Plata ja Salud ovat keksineet romuttaa lentokoneensa vakuutusrahojen toivossa. Suunnitelman toteutus menee kuitenkin kirjaimellisesti pahasti metsään, kaksikon tehdessä pakkolaskun syvälle viidakkoon... Mutta ei Plata ja Salud eivät vähästä lannistu. Paikallinen timanttikaivos tarvitsee kipeästi apua. Kaivoksen työläisiä sorretaan ja paikallinen pohatta pitää ostohintoja väkipakolla alhaalla. Plata ja Salud asettuvat työläisten puolelle, ja antavat timantteja kovempien nyrkkiensä hoidella neuvottelut ja sanella ehdot.

Näyttelijät
Terence Hill
Bud Spencer
Reinhard Kolldehoff
Carlos Munoz
Cyril Cusack,

Kesto
109 min

Teksti
Suomi
Ruotsi

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

 

D63

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 105 vrk 10 h 32 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 105 vrk 10 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.