SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovissa on hieman painauman jälkiä tarrasta!)

Strangers With Candy  -  DVD

Palkittuun tv-sarjaan perustuvassa hillittömässä komediassa Jerri Bank (Amy Sedaris) on entinen narkkari ja rikollinen, joka palaa takaisin lapsuuden kotiinsa kymmenien vuosien jälkeen. Jerri löytää isänsä, joka on vaipunut koomaan tyttärensä katoamisen jälkeen. Syyllisyyttä poteva Jerri päättää palauttaa kaiken ennalleen ja aloittaa elämänsä uudelleen siitä mihin kaikki aikoinaan jäi - ensimmäisen vuoden high school opiskelijaksi. Teini-ikäisenä oleminen ei ole koskaan helppoa, etenkään kun sen tekee toistamiseen 46-vuotiaana.

Ohjaus
Paul Dinello

Käsikirjoitus
Stephen Colbert

Näyttelijät
Amy Sedaris
Greg Hollimon
Paul Dinello
Deborah Rush
Stephen Colbert
Dan Hedaya
Allison Janney
Philip Seymour Hoffman
Kristen Johnston
Justin Theroux

Kesto
83 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-11

R2

Suomijulkaisu

***********************************************************

 

D63

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 72 vrk 9 h 33 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 72 vrk 9 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.