SIISTIT LEFFAT
TARJOUS! (Voimassa toistaiseksi) Ostamalla valikoimastani kerralla yli 20€:lla MITÄ TAHANSA, niin postituskulujani ei tarvitse erikseen maksaa Manner-Suomeen. Lähetykset Postin kautta, edullisimman lähetystavan mukaan. LISÄTIETOJANI : www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

The Omid Djalili Show - 1. Ensimmäinen Tuotantokausi  -  DVD

 BBC :  The Omid Djalili Show - The Complete First Season - Series 1

Sisältää kauden kaikki jaksot.

Moninkertaisesti palkittu ja yksi Ison-Britannian rakastetuimmista koomikoista on vihdoinkin naurattamassa meitä omassa showssaan. Tiedossa on vaikuttavaa stand-upia yhdistettynä herkullisiin sketseihin ja hahmoihin.

The Omid Djalili Show peilaa nykymenoa monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Omid näyttää loistavan muuntautumiskykynsä ja koomikon lahjansa käsitellessään päivänpolttavaa politiikkaa ja yhteiskunnallisia asioita - välillä täysin mielipuolisella tavalla.

Näyttelijät
Omid Djalili
Dana Haqjoo
Helen Soraya
Sally Chattaway
Stewart Scudamore

Kesto
2 Tuntia 51 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi

K-3

R2

Suomijulkaisu

***********************************************************

´´

D56

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 34 vrk 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 34 vrk 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.