SIISTIT LEFFAT
Tarvittaessa lisätietoja ostamisesta löytyy linkistä: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on VAIN 2€ ja Postin Plus-merkillä 3.50€. HUOM! YLI 40€:N OSTOKSET SISÄLTÄVÄT POSTITUSKULUNI MANNER-SUOMEEN.

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. HUOM! Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myynti-kohteista ja jos niitä ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä sen Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€:n myyntikohteen, tai myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys Postipaketissa. 
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [PUHUTTU SUOMEKSI]

Matkalla dinosaurusten kanssa: Uutta verta & Titaanien aika / Walking with Dinosaurs: New Blood & A Time of Titans 

Lähde realistiselle matkalle menneisyyteen ja tutustu hirmuliskojen elämään.

Kuvittele olevasi seuraamassa auringonlaskua esihistoriallisella ajalla. Näkisit, miten Pterosaurus pyydystää hyönteisiä. Samaan aikaan kaksi Triceratops-urosta taistelee nuoren naaraan suosiosta. Nyt sinun ei tarvitse enää vain kuvitella!

Matkalla dinosaurusten kanssa kertoo hirmuliskojen historiasta luontodokumentin tavoin. Filmi herättää henkiin ajan, jolloin maapalloa hallitsivat jättimäiset matelijat. Katsojasta tuntuu siltä kuin hän tarkkailisi hirmuliskoja näiden luonnollisessa elinympäristössään.

Luonnonhistorian tutkimusmenetelmät, pitkälle kehittynyt tietokone- ja animaatiotekniikka sekä uusimmat tieteelliset löydöt valottavat esihistorian arvoituksia ja mielikuvitusta kiehtovaa hirmuliskojen ajanjaksoa.

UUTTA VERTA

320 miljoonaa vuotta sitten jokilaakson eläimet kamppailivat henkiinjäämisestään kuivana kautena. Kömpelöt Placerias-liskot laiduntavat ja alkeelliset nisäkkäät hoivaavat jälkeläisiään. Nopealiikkeiset ja agressiiviset Coelophysis-liskot oppivat toimimaan laumana ja karkottamaan tiehensä suuren Postosuchus-pedon.

TITAANIEN AIKA

Toisessa filmissä seurataan Diplodocus-naaraan elämää 152 miljoonaa vuotta sitten. Se selviää Allosauruksen hyökkäyksestä ja varttuu sukukypsään ikään.

Kannen kieli: Englanti

Kesto: 60 min

Puhe: Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja

R2

 ******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D61) 19012021

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
Sulkeutuu 41 vrk 14 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 41 vrk 14 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.