Kuvaus

Uusi dvd (muoveissa).

Koirien käytöskoulussa Sari Paavilainen, Koirakoulu Vision kouluttaja, opastaa yksinkertaisiin harjoituksiin, joilla voit opettaa pennusta tai aikuisesta koirasta hyvinkäyttäytyvän koirakansalaisen.

Opetusmetodit on suunniteltu oppimisteorian pohjalta, joten ne ovat yksinkertaisia, tehokkaita ja soveltuvat kaikille roduille ja kaiken ikäisille koirille. Paavilainen käy läpi jokaisen koiranomistajan tarvitsemia tietoja koiran käyttäytymisestä ja koulutuksesta ja perehdyttää oppimismekanismin tuntemiseen, joka on koulutuksen ja tapakasvatuksen onnistumisen perusta. Huomaat pian, kuinka kouluttaminen on yllättävän helppoa ja mukavaa, kun osaat tulkita koiraasi sekä hallitset oikean ajoituksen!

Videolla berninpaimenkoiran pentu Mötkis ja monet muut koirat toimivat esimerkkeinä ja näet käytännössä, miten onnistunut harjoitus kannattaa rakentaa. DVD on suunnattu tuoreille koiranpennun omistajille, joten se on saavuttanut suuren suosion kasvattajien keskuudessa. DVD on opetusmateriaalina myös alan oppilaitoksissa (mm. Koulutuskeskus Salpaus).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 5 vrk 13 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 5 vrk 13 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.