Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Schott 118 Classic Perfecto Nahkatakki Musta, Schottin valmistama moottoripyörätakki, musta, klassikkostatus, Marlon Brandon rotsimalli elokuvassa “The Wild One”, valmistaja Schott NYC – USA

SCHOTT 118 CLASSIC PERFECTO NAHKATAKKI MUSTA

Tämän nahkatakin tuomaa enempää ei vintage -henkisyyttä löydetä. Schott 118 Classic Perfecto on juuri sitä tyyliä mitä valkokankaan pahat pojat vetivät ylle kuvatessaan niitä ajattomia kulttiklassikoita. Se sama ajaton tyylikkyys on säilynyt näihin päiviin asti, sillä Schott jatkaa perinteitä kunnioittaen klassikkorotsien valmistamista. Tämä takki on kaikkien nahkatakkien kuningas.

MATERIAALI

Lehmännahkaa. Pitäkää siitä huolta, niin se palvelee teitä pitkään. Sisuksen vuoraus, taskujen sisukset ja muut kangasosat ovat valmistettu miellyttävästä 100% polyesterista.

Tämä amerikkalainen istuva moottoripyörätakki valmistetaan Schottin Standard-mitoituksella. Takki ei siis ole kaikista tiukin tai kaikista löysin istuvuudeltaan. Alla takin mitat senttimetreinä

Selän pituus 69 cm
Hartianleveys 54 cm
Hihanpituus 66

Myynissä 2017 ostettu mutta täysin käytämättä jäänyt Schott Perfecto 118, takki maksoi 1099€ ja laput ovat vielä kiinni.
Kaupan kuullu luonnollisesti myöskin alkuperäinen ostokuitti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
495 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2021 10:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.