Kuvaus

Myytävänä kuvien mukainen, vielä muoveissa oleva  PC-peli. Toimii niin uudemmissa koneissa kuin vanhoissa  PC-koneissa. Katso missä käyttöjärjestelmissä toimii!  Unohtunut kaappien kätköihin ja nyt edullisesti ilostuttamaan lapsia joulun aikaan.

"Vihreä mönjä ei jähmety, kun kilpparit ovat jälleen täällä! Tämä TMNT perustuu samannimiseen elokuvaan, jossa seikkaillaan New Yorkin pimeillä ja jännillä alueilla. Alueita hallitsevat salamyhkäiset roistot. Leonardo, Raphael, Donatello ja Michelangelo joutuvat koville koetuksille, sillä nyt heitä vastassaan on entistäkin ilkeämpiä tyyppejä. Luvassa upeita akrobaattisia temppuja ja vahvaa mättöä ja mäiskintää.

  • Opettele mestarillinen Ninjitsun taito. Leonardo, Raphael, Donatello ja Michelangelo ovat yksilöllisiä pelattavia, joilla on runsaasti omia ominaisuuksia mm. akrobaattisissa liikkeissä ja taistelutaidoissa
  • Voit hypätä turtles-hyppyjä katolta toiselle katolle, kiipeile korkeisiin rakennuksiin, sukeltele New Yorkin viemäristössä ja takaa-aja roistot kiinni ja kurita niitä kunnolla.
  • Pelin hahmot ovat suoraan elokuvasta ja sarjakuvasarjasta. Luvassa myös runsaasti uusia hahmoja.

Huomioi: HUOM! Ennen kuin poistat suojamuovin tuotteesta, tarkista että tietokoneesi täyttää järjestelmävaatimukset.

."

Vähittäisvaatimukset:

Windows XP/Vista

1,5 GHz ->

Muistia 512MB ->

Lisäilen tietoja, jo tarvetta.

 Yhdistelen postikuluja.

Kilpparit, mutanttikilpikonnat, konnat, mutantti, mutantit, rotta, ninja, mutant, teen age, Ninjitsu, Leonardo, Raphael, Donatello ja Michelangelo. PC, Peli, tietokone, tietokonepeli.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 117 vrk 18 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 117 vrk 18 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.