Kuvaus

Huutokuva.net

Mainitaan heti että otsikossa mainittu "uusi" tarkoittaa käyttämätöntä eikä samalla lailla uutta kuin miten tämän päivän lehti on uusi. Capisce? No niin.

Kyseessä siis käyttämätön vanhan liiton iCON 461 -perusmokkula USB-porttiin. Tukee myös Windows XP:tä ja Vistaa, sekä Win7 ja MacOS 10.4 Tiger tai uudempi, Win10:ssä en ole kokeillut. Ei ole operaattorilukittu, vaan toimii kaikkien firmojen liittymillä.

Ei ehkä kannata hankkia koko suvun ainoaksi nettiliitännäksi virheetön 4K-televisiokuva mielessä siintäen, koskapa maksimi latausnopeus on 7.2 Mbps ja ylävirtaan vastaavasti 5.76 Mbps. Peruskäyttöön ja vasepookkiin sekä kaikenlaiseen varayhteyskäyttöön kuitenkin vähintäänkin riittävästi, siis.

Jännänä yksityiskohtana sisältää speksien mukaan myös GPS-ominaisuudet, mutta ei kannattane olettaa, että tämä silti korvaa erillisen GPS:n, ei nimittäin ole aavistustakaan GPS-piirin käyttötavoista tai ohjelmistotuesta.

Mutta mikä tärkeintä, usb-tikku tunnistuu automaattisesti koneessa uutena levyasemana, joka sisältää simppelin ja nopean asennusohjelman, joten mitään cd-levyjä tai nettilatauksia ei tarvita. Sen jälkeen fiksun näköisellä suomenkielisellä ohjelmalla napista yhteys auki ja tere menemäst internetin ihmemaailmaan.

Käyttää sitä vanhimman mallista pientä SIM-korttia, eli sitä luottokortin kokoisesta heti seuraavaksi uudempaa, 15 x 25 mm kokoista. Sitähän tietenkään ei sitten tule mukana.

 

Postitus paketteineen 5.95 euroa. Onnistuu myös lähettää pelkkä tikku kirjeenä, tukevassa pahvikotelossa 3.00 eurolla.

Vanhaa varastoa, poistotuote 6 kk takuulla. Lisäksi toki myös 14 vrk palautusoikeus (palauttaja maksaa palautuspostikulut). Palauttaminen ei meillä aiheuta negaa tai muuta itkemistä, kunhan tuote palautuu siistissä kunnossa.

 

Seuraamalla pysyt kärryillä uusista mielenkiintoisista tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 18 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.