Kuvaus

TEKIJÄ: Väinö Pääkkönen
TEOKSEN NIMI: Usva hälvenee
Kustantaja: Satakunnan yhteisvoima Oy
Painos: 1
Painovuosi: 1977
Sivumäärä: 216
Sidostyyppi: Kovat ylivetokannet
Muuta: Hyvässä kunnossa. Kirjan tapahtumat sijoittuvat pieneen satakuntalaiseen kirkonkylään. Eletään toisen maailmansodan aikaa, jolloin kaikkien suomalaisten olisi pitänyt yksimielisesti hyväksyä tämä sota. Mutta ihmiset tietävät, että jossain kylää ympäröivässä korvessa on piilossa miehiä, joita sotapoliisit ja suojeluskuntalaiset kilvan etsivät. Nämä miehet eivät hyväksyneet sotaa Neuvostoliittoa vastaan ja elävät nyt metsäkaartissa.
Kirjan henkilöt eivät ole sankareita, vaan tavallisia ihmisiä, joilla oli rohkeutta toimia jo silloin naapuriystävyyden puolesta.
Kirjan aihe perustuu todellisuuteen, mutta kirja ei ole dokumentti, vaan kunnianosoitus niille ihmisille, jotka aikanaan olivat luomassa perustaa hyville naapuruussuhteille. He olivat jo sodan aikana Paasikivi – Kekkosen linjalla ja valitsivat vaikean ja vaarallisen tien, elämän metsäkaartissa.

Kunto: K 4 (K 5=uusi, K 4=erinomainen, K 3=hyvä, K 2=tyydyttävä, K 1=kehno)

STEPPENWOLF

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen postiin viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 66 vrk 5 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 66 vrk 5 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.