Kuvaus

Valehtelijavalehtelija & Sähköputkimies  -  Double Pack  -  (2 DVD)


 

Valehtelija Valehtelija  -  DVD

Alkuperäisnimi:  Liar Liar

Totuus on hyve - joka pahimmillaan upottaa sinut korviasi myöten vaikeuksien suohon. Mestarikoomikko Jim Carrey antaa palaa täysillä alusta loppuun tässä "Pähkähullun Professorin" ohjaajan ja tuottajan menestyskomediassa.

Fletcher Reede (Carrey) on lipeväkielinen asianajaja ja toivoton valehtelija. Kun hänen poikansa Max (Justin Cooper) puhaltaa kynttilät syntymäpäiväkakustaan, on hänellä vain yksi toivomus - että isä olisi 24 tuntia valehtelematta. Kun Maxin toive yllättäen toteutuu, Fletcher saa huomata vahvimman valttinsa - totuuden välttämisen - muuttuneen hänen suurimmaksi heikkoudekseen! Syntyy riemukkaita tilanteita kun Fletcher yrittää estää horjuvaa praktiikkaansa kaatumasta ja ex-vaimoaan Audreytä (Maura Tierney) muuttamasta Maxin kanssa Bostoniin.

Ohjaus
Tom Shadyac

Näyttelijät
Jim Carrey
Maura Tierney
Jennifer Tilly
Swoosie Kurtz
Amanda Donahue
Cary Elwes

 

 

Sähköputkimies  -  DVD

Alkuperäisnimi:  The Cable Guy

Chip (JIM CARREY) on sekopäinen kaapeli-tv-asentaja, jonka ongelmana on yksinäisyys. Isäänsä hän ei tuntenut, äiti notkui kapakoissa ja hoitotätinä oli TV. Chip kiertää nyt ovelta ovelle, mutta kukaan ei halua hänen jäävän pidempään kuin on tarpeen. Leffakanavan saa yleensä ilmaiseksi sujauttamalla 50 dollaria kaapelimiehen taskuun. Mutta kun Steven Kovacs yrittää tätä temppua, hän tekee elämänsä virheen. Sillä Chip ei halua rahaa. Hänelle kelpaa vain ystävyys. Ja Steven saa karvaasti oppia, että mitään ei saa ilmaiseksi...

 

Ohjaus
Ben Stiller

Näyttelijät
Jim Carrey
Matthew Broderick
Leslie Mann
George Segal
Jack Black
Ben Stiller
Diane Baker
Eric Roberts

 Kesto
83 min + 92 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

S/T & K-11

R2

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 43 vrk 20 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 43 vrk 20 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.