Kuvaus

BLURAY UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Madame Merteuil tahtoo kostaa Bastide-nimiselle herralle, joka kerran oli hänen rakastajansa. Kreivi Valmont tahtoo myös kostaa Bastidelle, koska tämä karkasi hänen rakastajattarensa kanssa. Bastide aikoo naida 16-vuotiaan Cecilen, rikkaan, luostarissa kasvaneen neitsyen. Cecile on rakastunut Danceney-nimiseen nuorukaiseen. Madame Merteuil ehdottaa, että kreivi Valmont viettelee Cecilen, jolloin Bastide joutuisi kaikkien naurun kohteeksi. Palkkioksi kreivi saisi madamen rakkauden.

Kreivi rakastuu kuitenkin siveelliseen ja hyveelliseen rva de Tourveliin. Mustasukkainen Madame Merteuil vaatii kreiviä jättämään rakastettunsa. Kostonhaluisena hän kertoo myös kirjeessä Danceneylle, Cecilen rakastetulle, että kreivi Valmont on Cecilen rakastaja. Loppu huipentuu kaksintaisteluun, jossa toinen kilpakosijoista haavoittuu kuolettavasti.

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,15 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,30 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 5,95 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 9 vrk 1 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 9 vrk 1 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.