Tuote on myyty käyttäjälle ERTO194 hintaan 12 €

Kuvaus

    " VAIETTU TOTUUS - SALATTUJA JA VÄHÄN TUNNETTUJA TAPAUKSIA SOTAVUOSILTA

-teos tarjoaa jokaiselle maamme historiasta kiinnostuneelle uutta tietoa ja tuoreen näkemyksen sotavuosien tapahtumista. Esiin nousee monia peiteltyjä yksityiskohtia ja unohdettuja tapahtumia, jotka muuttavat aiempia käsityksiä.

-Teoksen kirjoittajina on joukko maamme parhaita alan asiantuntijoita. He tulkitsevat tuon ajan tapahtumia ilman vääristäviä ennakkokäsityksiä tai turhaa jälkiviisautta. Sota-aikana valtiojohdon ja yksityishenkilöiden päätökset tehtiin senhetkisen tiedon ja tilannearvion mukaan - nyt asioita uudelleen tarkasteltaessa on syntynyt oivaltavia havaintoja ja uusia selityksiä. Artikkelit tarjoavat mukaansatempaavaa luettavaa, joka vie sinut kymmenien kiehtovien tapahtumien pariin. Ajan henki tulee hienosti esiin vaikuttavissa valokuvissa, asiakirjoissa ja kirjeissä. -Uutuus jakautuu seitsemään aihepiiriin. Saat lukea kiinnostavia kuvauksia sota-ajan tapahtumista kuten kaukopartioista, valtiojohdosta, diplomaattisista käänteistä, sotatoimista, yhteistyöstä ulkovaltojen kanssa ja kotirintaman koettelemuksista - kirja tuo eteesi välähdyksen sotavuosien Suomesta. -Ainutlaatuisesta VAIETTU TOTUUS -kirjasta saat yllättävää tietoa vuosien 1939-1945 ajalta!"

101

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.12.2017 17:11

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.