Kuvaus

Kuvassa 1 punaisella rajattu valkoinen keittön yläkaappi, oven materiaali on luultavasti mdf-levyä, sisällä on kolme irrotettavaa hyllylevyä (kuva 2), kromin värinen vedin. Kaapin ulkomitat: leveys 35 cm, syvyys n. 31 cm ja korkeus 99,5 cm. Kaappi on kuva ottamisen jälkeen irrotettu seinästä. Katsothan kuvassa 1 nuolella osoitetun kohdan. Kaapin ovi on "poikki" siitä kohdasta ja oven yläosa on erillinen pala, joka pitää kiinnittää kaapin yläreunaan. Ovi on siis ihan täysmittainen, mutta ylin osa siitä on tuollainen erillinen pala ja väliin jää tuo saumamaien rako. Tämä ratkaisu oli tehty siksi, että ovi pääsi aukeamaa verholaudan alapuolella.  

Kaluste on Rita-keittiöt suomalaiselta valmistajalta. Asennettu paikoilleen vuoden 2019 alussa, ja on ollut käytössä vain muutaman kuukauden ajan. HUOM: Kaapin alla oleva lista ei ole tallessa. Kaappi on ollut kiinnitettynä viereiseen kaappiin ja seinään ja kiinnityskohdissa on ruuvien reikien jälkiä (kuva 4)   

Kohteella nouto Helsingin Lauttasaaresta maantasossa sijaitsevasta varastosta. Odotan yhteydenottoa ja maksua 1 viikon kohteen sulkeutumisesta, mutta nouto voidaan sopia myöhemmäksikin, mielellään kuitenkin kuukauden sisällä kohteen sulkeutumisesta.  

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------

hakusanat: kaappi keittiön ylä  ovi astia astiakaappi  vitriini vitriinikaappi lkeittiökaappi keittiökaapit säilytys 350 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 2 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 116 vrk 2 h 16 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.