Tuote on myyty käyttäjälle Kalevi&Marjatta hintaan 8 €

Kuvaus

Tuote uusi ja muoveissa.

Sisältää elokuvat:

Kaikki rakastavat (1935), Koskenlaskijan morsian (1937), Tyttö kuunsillalta (1953), Rakas lurjus (1955)


Näyttelijät: Ansa Ikonen, Tauno Palo, Joel Rinne, Edwin Laine, Irja Kuusla, Saara Ranin, Ilmi Parkkari, Artturi Laakso, Arvo Kuusla, Pertti Palo jne jne
Ohjaus: Valentin Vaala, Matti Kassila, Toivo Särkkä

Kaikki rakastavat on Valentin Vaalan ohjaama suomalainen mustavalkoinen komediaelokuva vuodelta 1935.

Kesäinen teos on ensimmäinen Ansa Ikosen ja Tauno Palon 12 yhteiselokuvasta. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat saariston täysihoitolaan, jossa rakastavaisten Sirkka Mareksen ja Arvo Lähteen onnea uhkaavat juonittelut, ja lisäksi molempien äidit ovat mitättömästä syystä verivihollisia keskenään.

Koskenlaskijan morsian on Valentin Vaalan ohjaama vuonna 1937 valmistunut suomalainen näytelmäelokuva. Elokuva perustuu Väinö Katajan romaaniin Koskenlaskijan morsian. Elokuvan koskenlaskukohtaukset on kuvattu Iitin Mankalassa, ja niissä käytettiin sijaisnäyttelijöitä.

Elokuvan teemoina ovat sukuviha sekä tukkilaisten ja viljelijöiden ristiriidat.

Tyttö kuunsillalta on Matti Kassilan ohjaama mustavalkoinen suomalainen elokuva vuodelta 1953. Se perustuu Hella Wuolijoen nimimerkillä Juhani Tervapää kirjoittamaan kuunnelmaan Kuunsilta (1951). Elokuvan pääosissa ovat Ansa Ikonen ja Joel Rinne.

Rakas lurjus on Toivo Särkän ohjaama elokuva vuodelta 1955. Se pohjautuu Mika Waltarin näytelmään Rakas lurjus (1947), jonka Waltari kirjoitti alkuaan tilaustyönä Joel Rinteen autoon mahtuvalle kolmen hengen teatteriseurueelle kesäkiertuetta varten. Elokuva toteutettiin kymmenessä työpäivässä.

Tarina alkaa, kun vannoutuneet naistenvihaajat ottavat vuokralaisen, joka paljastuu naiseksi. Jo teatteriesityksissä rooleihinsa paneutuneet näyttelijät saivat elokuvan aikalaisarvioissa kiitosta, mutta itse elokuvaa pidettiin ohuena. Myöhemmän televisioesityksen yhteydessä komediaksi tarkoitetun elokuvan kritiikissä arvioidaan, että farssia elokuvassa on ainoastaan muutamassa tahattoman koomisessa repliikissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.8.2018 7:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.