Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vihdoinkin hääyö, 1957

Pentti ja Elina Salonen järjestävät kutsut hääpäivänsä kunniaksi. Vieraiksi on kutsuttu entinen nyrkkeilijä Teemu Järvinen ja tämän vaimo Ann- Mari. Ann-Marin maljapuhe nostaa esiin vuosien takaiset tapahtumat jolloin naiset viettivät yhteistä kesää Helsingissä. Silloin ei ollut vielä aviomiehiä, mutta romansseja riitti, ja niistä on jokaisella omat muistikuvansa.

Satiirisen avioliittokomedian pääosissa ovat Heidi Krohn, Pentti Siimes, Marjatta Kallio ja Åke Lindman.

Miriam, 1957

Orvoksi jäänyt Miriam (Anneli Sauli) saa palveluspaikan opettaja Allnesin perheessä. Perheen poika Hans (Pentti Siimes) osoittaa kiinnostusta nuoreen tyttöön. He tapaavat tanssilavalla, suutelevat ja kävelevät yhdessä kotiin. Hansin äiti seuraa mustasukkaisena suhteen kehittymistä ja yllyttää miehensä pitämän pojalle puhuttelun. Miriamille Hans kertoo vastustavansa vanhempiensa mielipidettä, mutta ristiriitojen kärjistyessä pojan rakkaus joutuu koetukselle jonka myötä punnitaan hänen todellinen luonteensa.

Herra Sotaministeri, 1957

Pienessä, rauhaa rakastavassa maassa on sotaministeriö jonka pikku virkailija Kalle Järvinen (Pentti Siimes) harrastaa innokkaasti sotahistoriaa. Näissä merkeissä hän tutustuu neiti Maria Karpioon, jonka isä sattuu olemaan uuden hallituksen muodostaja.

Vieraillessaan Marian kodissa Kalle esittää tinasotilaiden avulla Waterloon taistelun niin hyvin, että Karpio päättää nimittää hänet uudeksi sotaministeriksi. Kukapa olisi parempi vaihtoehto kuin tällainen asiantunteva ja puolueeton virkamies!

Kalle saa uuden virkahuoneen ja joukon hännysteleviä alaisia. Nyt hänellä on vihdoinkin tilaisuus kokeilla käytännössä sotilasoppejaan. Marian innostamana Kalle haaveilee hienosta urasta, mutta kaatuvatko suunnitelmat hallituksen omiin juonitteluihin?

Autuas eversti, 1958

Iäkäs ratsuväen eversti von Haestman (Pentti Siimes) muistelee nuoruuttaan ja tanssiaisia, joissa hän tapasi ensirakkautensa Amelien (Hillevi Lagerstam). Eräänä päivänä eversti sairastuu ja perhe uskoo hänen kuolleen. Todellisuudessa eversti on tullut tajuihinsa ja karannut etsimään Amelieta.

Hämmennys valtaa everstin aikuiset tyttäret, heidän miehensä ja lapsenlapset. Kaikki muuttuu vielä hullummaksi, kun eversti lähettää perheelle sähkeen, jossa hän pyytää peruttamaan hautajaisensa ja ilmoittaa menevänsä naimisiin!

4 DVD

UUSI,MUOVEISSA

 

 

18

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.8.2018 15:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.