Kuvaus

Nyt olisi tarjolla kuvien mukaisia 7.62 x 53R dekottuja AITOJA ARMEIJAN 60-LUVULTA OLEVISTA YLIJÄÄMÄ VALOJUOVALUODEISTA  KASATTUJA PATRUUNOITA yhteensä 10 kpl. Panokset on kasattu ammuttuihin hylsyihin, joten nallipiikin jäljet näkyvät nalleissa. LUODIT OVAT AITOJA TYHJENNETTYJÄ VALOJUOVA LUOTEJA, ELI EIVÄT ENÄÄ OLE TOIMIVIA, LUOTIEN KÄRJISSÄ OLEVA MAALI ON JOISSAKIN KULUNUT ENEMMÄN JA JOISSAKIN VÄHEMMÄN,, JOSTAIN JOPA KAIKKI MAALI ON KULUNUT POIS. Näillä ei voi ampua, ei sisällä ruutia, eikä toimivia nalleja tai muita räjähteitä tai palavia aineita eli ei tarvitse lupaa!

Esim. Maxim konekiväärin patruunavöihin!

Toimitus Matkahuolto 

Sopii esim. deaktivoitujen aseiden keräilijöille. Avoimissa kohteissani on muutakin militariaan liittyvää esim. sota-ajan piirroksia ja lisäksi muitakin deko panoksia, tätä ilmoitusta tehdessäni löytyy ainakin 7.62x54R, 7.65x21 bara, 7.65x17 browing, 9mm, 357 magnum. 38 special yms. 

Deko, Deaktivoitu, sotilaskivääri, mosing-nagant, Ukko-Pekka, M39, Maxim, Emma, Konekivääri, Pikakivääri

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa, yleensä muutama päivä on lähempänä totuutta, mutta parempi ilmoittaa näin ettei tule turhaa porua!. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN MATKAHUOLLON KAUTTA, EI NOUTOA.  

MAKSU ENSIN MYYJÄN TILILLE, TUOTE VASTA TÄMÄN JÄLKEEN MATKAAN!
Myyjä ei vastaa kuljetuksessa hajonneista (pyrin kyllä pakkaamaan kaikki niin huolellisesti ettei näin edes kävisi) tai hukkuneista lähetyksistä, se on aina  ostajan ja Postin tai Matkahuollon välinen asia. Ostaja voi halutessaan vakuuttaa tai maksaa helposti särkyvän kuljetuksen lisän jos näin haluaa (maksu on suoritettava samalla kun tuotteen maksaminen, ennen lähettämistä).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 56 min 47 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 56 min 47 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.