Tuote on myyty käyttäjälle jokyu hintaan 89 €

Kuvaus

Erikoisen värinen, valaistuksen mukaan väriä vaihtava Iittala Marimekko pieni KIVI kynttilälyhty / tuikkulyhty / tuikku. Kuvista toivottavasti saa jonkinlaisen käsityksen värin vaihtelusta eri valoissa.

Pohjassa on marimekko -stanssaus, mutta ei muottinumeroa ja kyljessä on vanha valkoinen I-tarra.

Tuikussa on valmistuksessa (rikkoutuneista ilmakuplista ehkä?) tullut pitkä viiru/juova yläreunan päällä, näkyy 2. kuvassa. Pientä ns. kylmäraitaa kyljessä, mutta on ehjä. Kakkoslaatuinen ilmeisesti?

Joko nouto Hämeenlinnasta tai lähetys hyvin pakattuna matkahuollon huutopakettina +6e. Ei lähetystä postipakettina tai postiennakolla.

Lähetys vain Suomeen! / Shipping to Finland only!

 

Lisätty 19.11.2020 15:33

Täydennys kuvaukseen tarra-kysymysten myötä: tarra on hyvin kiinni reunoista, mutta keskeltä hieman harmahtava eli ei ole keskeltä kokonaan kiinni lasissa. JA HUOM. Kenenkään ei ole pakko huutaa tuotetta eikä myöskään lunastaa huutoaan, mikäli tuikku ei tämän lisätiedon jälkeen vastaa alkuperäisiä odotuksia. Pahoittelut, en ole kivi tuikkujen tai tarrojen asiantuntija. (Minulle tuikku on kelvannut vuosikaudet eikä haittaa, vaikka jää takan reunalle jatkossakin.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
89 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.11.2020 21:26
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.11. klo 10:20

Huomaan,että on reunoista hyvin kiinni. onko siis keskeltäkin? Eli voitko tarkentaa kuvaustasi "tuollainen"? Minulle on erittäin tärkeää, että tarra on moitteettomasti kiinni koko alueeltaan. Kiitos.

19.11. klo 15:22

Tarkistus vielä suurennuslasilla: tarra keskeltä harmahtava, ei ole siitä kohtaa täysin kiinni. En ole perehtynyt tarroihin. Miltä niiden kuuluu näyttää? Tämä on myös eka kerta, kun tarrasta kysytään. Tuskinpa täyttää vaatimuksiasi eli älä osta, et pety:)

17.11. klo 16:49

Moi. Onko tarran alla ilmaa? Näyttäisi, että on...

17.11. klo 21:28

Piti oikein tarkistaa... Tarra on hyvin kiinni kaikista reunoista, enkä ymmärrä, miten alla voisi olla ilmaa? Tuollainen se on ollut aina. Pesty joskus astianpesukoneessa, ja tarra ei käsittääkseni ole kärsinyt siitä. Tuikku on vanha tarraa myöten